Sparco Tuning Honda Style 1 #1 Публикувано 24 Юли, 2011 Здравеите колеги.Въпроса ми еНякои знае ли размерите на задните лагери на :HONDA PRELUDE 2.3 16V 160kc 1994г (без ABS) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 24 Юли, 2011 Сменя се с главината, що ти е размера на лагера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sparco Tuning Honda Style 1 #3 Отговорено 24 Юли, 2011 Сменя се с главината, що ти е размера на лагера? меслих си да сменя само лагера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #4 Отговорено 24 Юли, 2011 Казаха, че върви заедно с главината.Миналия ден питах тука при нас за цена и ми казаха: Японски 170лв, Немски(Map или Maf няква такава марка беше) за 90лв.Това е цена за лагер с главина за ABS(нз дали има разлика, ама ме питаха). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #5 Отговорено 24 Юли, 2011 Незнам дали ще можеш да ги избиеш ваопще. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #6 Отговорено 24 Юли, 2011 Кво да избие - външната гривна е главината... Побългаряването не е препоръчително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #7 Отговорено 24 Юли, 2011 За лагера имам предвид от главината. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 24 Юли, 2011 Прочети мнението и кажи как може да избиеш лагер, който е направен с главината - там, дето се търкалят съчмите от външната страна на лагера е главина.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #9 Отговорено 24 Юли, 2011 Нали за това казвам че незнам дали ще може да ги избие ваопще. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #10 Отговорено 24 Юли, 2011 Тя сглобката не е направена така,че да може да се избие въобще,то не може да се говори за избиване в този случай.Единствено побългаряване,НО по добре не,както каза колегата. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pliu666kin 1 #11 Отговорено 8 Август, 2011 братле лагерглавината ти не е ежтин единствената удопма вав твоят слу4аи е да си купи6 от старият прелид 4е е по евтина и е са6тата.вземи си без абс и си сложи твоят прастенКажи благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
archer 6 #12 Отговорено 9 Август, 2011 ]братле лагерглавината ти не е евтина единствената удорма вав твоят слу4аи е да си купи6 от старият прелюд 4е е по евтина и е са6тата.вземи си без абс и си сложи твоят прастенКажи благодаряИ как го избиваш тоя пръстен ако мога да попитам? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #13 Отговорено 9 Август, 2011 (Редактирано) Защо да взема с ABS и да избива, като неговата по принцип няма ABS? Някой трупа постове май... а pliu666kin? Редактирано 9 Август, 2011 от Player101 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове