DarkWolf 1 #1 Публикувано 24 Юли, 2011 Здравейте!Търся си стелки за колицата, че оригиналните съвсем са излиниели. Както споменах - първа генерация преди фейслифта, ако има значение...Искам мокетени, но никъде не мога да намеря. Уж в стелки.бг имаше, като отидох на място, се оказа, че са свършили. След 2-3 месеца може и да докарат.В Бултрако ми искат по 100 за предни по 90 за задни, при това гумени.Някой да има идеи от къде мога да намеря някаква читава алтернатива? Обиколих всичките Бриколажи, практикери и т.н. Само гумени има които евентуално с рязане биха станали.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KRING 45 #2 Отговорено 24 Юли, 2011 http://www.avtostelki.com/ Виж тези може да ти свършат работа.Докарват ги от Гърция по оригинална кройка , и във други форуми ги хвалят доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #3 Отговорено 24 Юли, 2011 Аз съм с такива. Паснаха си много добре и вече над 2-2.5 години ги използвам. Когато ги купувах, имаше вариант да са с или без гумената подложка в краката на шофера, както с или без едни червени надписчета "Honda" отстрани на стелката. Аз ги взех с гумена подложка и ваденките (те точно това си бяха). От моята страна въпросната лепенка я опазих дълго време, но откъм пасажерската който не се качи, той не ги настъпи директно и те се разпокъсаха, съответно ги изчегъртах и от двете страни. Та мисълта ми е, ако ти предлагат да са с такива ваденки и ти искат пари за това, по-добре не; няма да изкарат дълго, за разлика от стелките. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DarkWolf 1 #4 Отговорено 24 Юли, 2011 Изглеждат читави, само това че са направили само лявата извита около колоната в средата. Защото в момента и двете са ми с такава форма. Имат ли магазин тия субекти, или само с поръчка става? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #5 Отговорено 24 Юли, 2011 Ами най-добре звънни и питай човека, иначе няма как да се разбере от страницата. Аз моите ги купувах от него и тогава се намираше (по бледи спомени) тук,: но от тогава минаха 2-2.5 години и кой знае какво е станало през това време. Имаше една сребриста Алфа 156 и седеше паркирана в близост, но надали още я "търкаля". Щом не е упоменат адрес, значи вероятно има защо. За сега не знам, вече може да имат и налични в България, но тогава моите ги чаках една ли, две ли седмици да ги ушият по поръчка. Човекът лично слезе до колата да ги постави и да се увери, че пасват. Лично аз съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marian66 0 #6 Отговорено 17 Август, 2011 Магазина е с нов адрес и той е:кв.Х.Димитър ул.Ильо Войвода № 29 и има за всички модели на Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове