vlad_ko 3 #1 Публикувано 23 Юли, 2011 Здравейте колеги,задавам малко тъп въпрос, ама не можах да се оправя. Някой може ли да ме ориентира, къде се намира сензора за температурата, за уреда на таблото? По радиатора няма нищо. Единственото което видях е върху капака на термостата, но той май е за перката. Колата е Сивик 95, англичанка, хечбек, купе МА/МВ, ДВГ-Д14А2. Ако има и снимка ще е чудесно. И още нещо, уреда показва грешно, стрелката марда малко, но не до мястото където трябва да е. Ако мръдне и откача датчика, ще се върне ли долу или горе(идеята е да установя, че съм намерил правилната джаджа)? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #2 Отговорено 23 Юли, 2011 На главата под делкото го търси(една жичка има само). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlad_ko 3 #3 Отговорено 23 Юли, 2011 Благодаря колега, след малко ще потърся, че още е топла гадината, днес ме измъчи направо. смених радиатора и термостата и такмо викам да направя едно кръгче и...греда.. Протече от някъде, като вдигне налягането и почва. И ще ровичкам термостата отново, защото май не съм го затворил хубаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlad_ko 3 #4 Отговорено 23 Юли, 2011 Огледах навсякаде, но единственото нещо, което открих е с две жици. На хоризонталната част на двигателя е, под делкото. Отгоре има гумена изолация, малко наподобява свещ на лада. Има две жици, но не можах да го извадя по никакав начин това гуменото. Дали е това сензора? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #5 Отговорено 24 Юли, 2011 Немога да намеря снимка да ти го покажа.Ако искасш качи една снимка да ти кажа кои е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
keel 19 #6 Отговорено 25 Юли, 2011 (Редактирано) Ето една снимка - това, което отбелязано като "sending unit" е за стрелката на таблото. В сервизното ръководство има съвети за тестване (ръководството е за моделите след фейслифта, но не би трябвало да има разлика) Редактирано 25 Юли, 2011 от keel Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове