vartan 9 #1 Публикувано 21 Юли, 2011 Здравейте колеги , брат ми вчера си купи хонда сивик англичанка д14а7 и имам един въпрос.Къде трябва да седи стрелката на температурата когато колата е напълно загряла.Малко под средата като на моята ег4 или над средата.Понеже при него стрелката спира между максимума и средата и перката се включва там.Извинявам се ако съм объркал раздела. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #2 Отговорено 21 Юли, 2011 Тряяя да цепи средата на скалата, и ников играене на горе на долу ако всичко е ОК Ако се вдига между средата и максимума, добре е да почнете с смяна на термостата. Не е скъп за това по добре да се почне от него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #3 Отговорено 21 Юли, 2011 И ние това мислим да направим , да сменим първо термостата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gnggen 4 #4 Отговорено 24 Юли, 2011 Перката се включва около 95 градуса.При мен стрелката седи м-ду минимума и средата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #5 Отговорено 25 Юли, 2011 Проблема е решен със смяна на термостата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове