Jump to content
stranger in moscow

Таблото ми не свети!?

Recommended Posts

Днес едвам забелязах че таблото ми не свети....... някакви идеи?Пускам колата по тъмно пускам фарове халогени какво ли не няма таблото не свети....... да не би да ми е изгоряла лампата или да се пуска от някъде много моля ако някой има някакви идеи каквито и да са да ми каже или колко струва да се оправи да свети или евентуално какво ми трябва за да засвети?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Бушон, примерно. Виж дали ти светят габаритите, обикновено са на един бушон с подсветката на таблото и зумера за забравени светлини.

Редактирано от keel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Kak така дали ми светят всички фарове и т.н. ми светят.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега виж да не е някой бушон...другото което може да е някой от кабелите които са зад таблото!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес едвам забелязах че таблото ми не свети....... някакви идеи?Пускам колата по тъмно пускам фарове халогени какво ли не няма таблото не свети....... да не би да ми е изгоряла лампата или да се пуска от някъде много моля ако някой има някакви идеи каквито и да са да ми каже или колко струва да се оправи да свети или евентуално какво ми трябва за да засвети?

От колко време караш колата?Виж реостата за светлината! :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Taблото се оправи само не знам и аз как изглежда като я покарах колата доста и вече свети цялото не съм я отварял нито е правено по нея нещо ;)

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:blink: :blink: :blink: Я погледни днес нивото на горивото в резервоара, да не се е покачило случайно :rolleyes: :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Taблото се оправи само не знам и аз как изглежда като я покарах колата доста и вече свети цялото не съм я отварял нито е правено по нея нещо ;)

А потенциометърчето за силата на светлината врътна ли го малко наляво-надясно преди да се оправи? :P Някои му казват "реостат"... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А потенциометърчето за силата на светлината врътна ли го малко наляво-надясно преди да се оправи? :P Някои му казват "реостат"... :D
Не беше от него 1 приятел пипа бушоните и ме съмнява докато ги е пипал там вади слага нз си какво някакси да се е оправело от тва , горивото не се покачва само намалява.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...