GS= 84 #1 Публикувано 19 Юли, 2011 Здравейте! Въпросът ми е как може да се отремонтира броня в домашни условия? Има ли някакви специални лепила за брони? ако има удачни ли са? Какви други начини за съединяване на спукано/отчекнато по бронята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #2 Отговорено 19 Юли, 2011 Най-добре на пластмасаджия да ти я лепне .. Иначе аз лично сам си ги правил със стъкломат и епоксидна/полиестерна смола ама ще трябват и още много други консумативи, машинки, време , цапане .. и няколко опита докато ти се получи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #3 Отговорено 19 Юли, 2011 Колко би струвало това лепене ориентировъчно? Става въпрос за цепнатина 20-30 см ? пп. Зная че цените са различни, искам просто обща представа да добия, а и ако отида при такъв да знам какво да очаквам за да не ме метне ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 19 Юли, 2011 Намери ацетон. Ацетона разтваря пластмаса. Намазваш сцепеното на бронята, намираш парче пластмаса сходна с бронята, потапяш го в ацетона да омекне, полагаш на сцепеното и оставяш да изсъхне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #5 Отговорено 19 Юли, 2011 Ако бронята ти е пластмасова и това което искаш да оправяш е само цепнатина 30см., тогава за около 20 кинта ти правят така нареченото "заваряване" с пластмаса и си готов. Ако искаш да запълваш цената се покачва. П.С> Аз си го правя сам, но съм си създал удобства и съм си накупил някои работи.Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #6 Отговорено 19 Юли, 2011 Намери ацетон. Ацетона разтваря пластмаса. Намазваш сцепеното на бронята, намираш парче пластмаса сходна с бронята, потапяш го в ацетона да омекне, полагаш на сцепеното и оставяш да изсъхне.Не става толкова здраво, колкото със заварка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #7 Отговорено 19 Юли, 2011 Аз Моята си я лепих с обикновен поялник (80 вата от 7 лв. с плосък край) и парче пластмаса. Там където е деформирано и отваря има и много тънка тел (която не се вижда, замазана е под пластмасата). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Венцо 496 #8 Отговорено 19 Юли, 2011 Моята я правих с поялник от тия старите руските дето са огромни с плосък накрайник и метална мрежичка от кошче за боклук. Нагряваш мрежичката с поялника докато потъне в пластмасата цялата и от горе залепих парче пластмаса...2 години вече държи, преди това ми я лепиха и се пукна...успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GS= 84 #9 Отговорено 19 Юли, 2011 Благодаря ви за бързите отзиви... явно става номера.. сам ще се опитам да си я направя А и удоволствието от постигнатия търсен резултат е мотивиращо! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове