civicgonemad 60 #1 Публикувано 17 Юли, 2011 Както винаги след дъжд в Пловдив... Се образуваха гьолове по-големи от Черно море... С доста закъсали и катастрофирали даже... ама както се казва добре дошли в България! 3 пъти плувах... 3 гьола 2-та от които бяха малко над бронята... ама като няма от къде да се мине... лошото ,че на 3-тия път колата се позамисли... даже премигна и лампата на маслото... ама интересно че като излезе и се оправи... П.П.Да Е_а и управниците и чудото... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aleksandyr 17 #2 Отговорено 17 Юли, 2011 Даа и аз плавах из Пловдив и после до Хасково Яко си беше ама тия спортни филтри ме притесняват при такива дъждове. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NANI 19 #3 Отговорено 17 Юли, 2011 Exx,донякъде ви завиждам-по моя край не е валяло повече от месец и всеки ден е почти 40 градуса Тези метеоролози са метеоролози,колкото аз съм пилот от F1,никога не познават времето тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #4 Отговорено 17 Юли, 2011 Не е за завист колега... вода до кръста... как да минеш през тая вода... но поне разхлади, ако не друго... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NANI 19 #5 Отговорено 17 Юли, 2011 Разбирам те колега,не си е работа и това,иначе тук при нас няма как да стане това-просто града е разположен по лек склон. Ако е прекалено силен дъжд, улиците стават бързи реки,но ако шофираш нормално няма проблемЗа това казвам-пратете малко дъжд насам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #6 Отговорено 17 Юли, 2011 Аз днес се замислях дали да не пробвам уейкборда, ама не се навиха да ме дърпат с джипката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #7 Отговорено 17 Юли, 2011 Късно се прибрах и вече нямаше къде да се топна по моя маршрут, ама виж сестра ми доста е плацикала сивика, за радост без проблем.Аз видях няколко малки вира ама все от другата страна, а пък този до блока и в момента го пробват разни мераклии. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
demon89 8 #8 Отговорено 18 Юли, 2011 Вчера бях на балкан и изтървах същинската част на бурята,но и аз преминах през някои от "Седемте Пловдивсти езера" които се бяха образували.За поредна година при по-сериозен дъжд коматевският възел,най-вече в посока кичука-централна гара,беше пълен с вода до коляно и коли на аварийни.В смирненски не забелязах да има толкова големи последици от дъжда освен точно на улицата на която живея От математическата гимназия до Св.Св.Кирил и Методий всички чакаха с кепчетата в ръка да подскочи някоя риба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #9 Отговорено 20 Юли, 2011 Чак единия ми подкалник се е леко изметнал от тея дълбоки локви... Хубаво, че не се е счупил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostata_v 9 #10 Отговорено 21 Юли, 2011 Добре че не е градушка дъжда не е страшен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #11 Отговорено 22 Юли, 2011 Е то и градушка прехвърча, но добре че я бях скрил.. Като гледах по новините кви големи са падали ние си бяхме късметлии. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове