Jump to content
marinovator

Изи Лизинг Хонда

Recommended Posts

Здравейте,Стартирам темата, защото съм сигурен, че доста хора са видяли офертата в бг-сайта на любимата ни марка. За жалост обаче информацията там е доста нищожна. За това моля ако някой има по-конкретна информация, да я сподели с нас. Звънях на посочените телефони, но дилърите откровено ми казаха, че не разполагат с никаква информация и да съм изчакал известно време докато "се уталожат нещата", което естествено ме озадачи.И така, ... споделяйте, аз ще дерзая :)Благодаря!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Според мен няма значение кой е лизингодателят. Почти навсякъде искат доказан доход. Условията по лихвите са почти еднакви. Съветвам те ако нямаш едни 40% от цената на кола за първоначална вноска и гарантиран нетен доход от едни 1400 лв да не купуваш нова кола. Документите на колата и обслужването и са над 2000лв на година. Гражданска 200+ лв., каско 1200+ лв., обслужване 300+ лв., данък 300+ лв... цифрите варират според колата и населеното място. Разделено на 12 месеца имаш около 200 лв. месечо. Като добавиш и лиинга и парите за гориво става дебела сума. Не си струва да броиш стотинките заради нова кола. Много е важно, ако нямаш възможност да плащаш лизинга да можеш да върнеш колата без да дължиш оставащата сума. Какъвто и избор да направиш ти пожелавам успех.

Редактирано от sCoff

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям колегата и го поправям ,че 1400 лв ще стигнат на сам човек ;)- едвам :( Причината не е толкова в доходите , а в новата кола , която ще те карат след 20 000 км да си смениш накладките за над 250 лв , филтри по 80 лв , които струват 30 лв и разни такива печеливши продукти :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този лизинг наподобява много офертата на Тойота, която е с остатъчна стойност, но явно не е за простосмъртните потребители, а само за бизнес клиенти.Всъщност ще използвам момента да кажа, че съм много разочарован от Бултрако. Тези хора си нямат идея как се прави бизнес и как се печелят клиенти. Имах огромното желание да взема Сивик Седан 1.6 или 1.8, но въпреки всичките ми усилия и въпреки желанието ми да взема Хонда, в крайна сметка капарирахме новаТойота Корола. Офертата беше МНОГО по-добра от тази на Бултрако (които всъщност не ни предложиха и 50 ст отстъпка). Още не мога да го преживея :(

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нищо ново под слънцето колега - нова Хонда от Бултрако никога повече няма да си купя !!! От Тойота имаме отстъпка от 7% , ще ви се стори малко , но отстъпката я натрупваш от брой закупени коли от тях и само за най-големите корпоративни клиенти достига 15% , защото просто не работят с надценки от сорта 30%-40% :D По-разочароващото нещо е че от самата централа в Аанглия или пък Япония им е през оная работа кой какво прави - да си дилър на Хонда е просто да си платиш франчайза и да правиш каквото си решиш ... Жалко , но факт - само в САЩ и може би Азия обръщат внимание :dry:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...