Spectator` 0 #1 Публикувано 10 Юли, 2011 Искам да попитам дали трябва да има някаква греда по средата както съм го очертал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #2 Отговорено 10 Юли, 2011 Искам да попитам дали трябва да има някаква греда по средата както съм го очертал? [/qu Колега,ако питаш дали заводско има,не няма греда! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #3 Отговорено 10 Юли, 2011 няма нищо нито отпред нито отзад Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
combo 7 #4 Отговорено 10 Юли, 2011 Това е всичко което се вижда и на снимката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Spectator` 0 #5 Отговорено 11 Юли, 2011 Много лошо. Учудих се как няма да има и затова питах. Но благодаря за информацията. Някой слагал ли си е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #6 Отговорено 11 Юли, 2011 Доколкото знам, при 6-та генерация само моделите, предназначени за САЩ и Канада имат такива гредички: Вече при 7-ма генерация (купе и седан, без "англичанките"), всички имат, независимо за кой пазар са: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #7 Отговорено 11 Юли, 2011 Колегата USER е отговорил вече и все пак може да си сложите такива греди. Има хора във форума които се занимават с продажба на едрогабаритни части, можеш да се разровиш във форума, тази греда излиза около 40-50лв нова (неоригинална). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZaRRicK 330 #8 Отговорено 11 Юли, 2011 Моята не е за щатите но мисля че също има такава. Иначе ето как изглежда: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
easy_h 0 #9 Отговорено 19 Април, 2012 Здравйте хондаджии, ще ползвам темата да питам и аз за въпросната греда при англичанките 6-та генерация с малките двигатели 1.4, как стои въпроса - преди и след фейслифта имат ли нямат ли, и мога ли да видя дали има такава греда без да се сваля бронята ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове