Guest vesko #1 Публикувано 1 Юни, 2004 Реално ли е HONDA Civic 93 15i 2 врати да струва с митото и регистрация 4500 лв? Възможно ли е да е произведена в Англия? Или да търся уловка някъде? Моля за бързи отговори защото е спешно! БЛАГОДАРЯ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesko #2 Отговорено 1 Юни, 2004 Никой ли няма информация или мнение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stef #3 Отговорено 1 Юни, 2004 Ми ако са я взели за 1000-1500 euro горе-долу се получава сметката, ама е евтинка де... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #4 Отговорено 1 Юни, 2004 произведените в Англия са с 5 врати мисля и са след 95г.цената зависи от састоянието на колата и дали е нов вноц и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesko #5 Отговорено 1 Юни, 2004 Да нов внос е. Внесена от Германия. Това сваля или вдига цената? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesko #6 Отговорено 1 Юни, 2004 Ще съм благодарен на всеки, който помогне в главоблъсканицата! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #7 Отговорено 1 Юни, 2004 ставаше вапрос дали е внесена по старите мита или по новите щото ако е по новите идва адски ефтино то и по старите идва ефтинко ама с новите ... то май само митото ще излезе 2500-3000лв. и 700 лв. докарване ми трее да са я взели за 100 eur.и още нещо с 2 или с 3 врати щото с 2 е coupe а то е 1.6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesko #8 Отговорено 1 Юни, 2004 С 3 врати е. И май е по новите мита. Много ли е съмнително? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #9 Отговорено 1 Юни, 2004 е кво означава самнително да ефтина е ама това не означава че е кофти колатати и без това ще си минаваш през сервиз да я видят така че... действайаз за толкова я взех мойта по старите мита ама имаше застраховка и подобни неща и малко ремонти де ама то си е до късмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesko #10 Отговорено 1 Юни, 2004 Мерси много за инфото! Така и не може да ми се угоди. Като е скъпо, защо е скъпо, като е евтино защо е евтино! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #11 Отговорено 1 Юни, 2004 ставаше вапрос дали е внесена по старите мита или по новите щото ако е по новите идва адски ефтино то и по старите идва ефтинко ама с новите ... то май само митото ще излезе 2500-3000лв. и 700 лв. докарване ми трее да са я взели за 100 eur.и още нещо с 2 или с 3 врати щото с 2 е coupe а то е 1.6 50000484лв. е митото.1690лв. е митото с ддс-тата и сичкото на сивик 1.5i 92-ра.цената е напълно нормална. докарването е към 500-600лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #12 Отговорено 1 Юни, 2004 Mи ако е внесена и не е платено митото цената дори мисля си е малко висока,ние купихме миналата година две такива но хечбек.Едната беше моно инжекция , другата полу.Тази с моно инцекцията беше с пълен ел.пакет,климати и я купухме за 6500 лв,на инвалид.Другата с пълната инжекция нямаше никъв ел.пакет или климатик и я купихме за 5000 или 4500 лв,пак на инвалид Така че тази ако е без мито е добре,но си мисля че трябва да е малко по-малка цената,не знам Но ако е с мито си екстра мисля си,но бъди сигурен че след като ч купиш ще дадеш още най-малко кам 700 лв за да я приведеш в идеално състояние,ако не и 1000 Питаш ни сега за мнение,но не ми се иска после ако се здобиеш с колата да сме те подвели по някъв начин или да си мислиш че сме те излъгали,right Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesko #13 Отговорено 2 Юни, 2004 Ако я взема и се окаже кофти мога да се сърдя само на себе си! На всички вас много благодаря за мненията и се надявам скоро да вляза в клуба на HONDA! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #14 Отговорено 2 Юни, 2004 50000484лв. е митото.1690лв. е митото с ддс-тата и сичкото на сивик 1.5i 92-ра.цената е напълно нормална. докарването е към 500-600лв.eftimovотиди на www.mobile.bg в полезни има калкулатор и сметни колко е митото и ддс и т.н.смятай го че няма euro1 защото с 3 врати хондите са от япония с 5 врати които са са английски и те имат euro1 (получава се за 90 к.с. = 2738 лв.)ако там лъжат това е друг вапрос обаче ако ти не си сигурен в това което казваш избягвай да коментираш по този начин изказванията на другитесаветвам те Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MUGEN-POWER #15 Отговорено 2 Юни, 2004 да възможно е да струва 4500лв в www.mobile.bg има много сивици по 4500 -на някои не пи6е дали са с митовузмовно е и да е англиска те се познавт по анатената и коп4етата в купето наи лесния на4ин е по номера на купето... ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #16 Отговорено 3 Юни, 2004 вузмовно е и да е англиска те се познавт по анатената и коп4етата в купето наи лесния на4ин е по номера на купето... ) Айде сега глупости... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesko #17 Отговорено 3 Юни, 2004 А какво точно да гледам на антената и как да позная номера на купето? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #18 Отговорено 3 Юни, 2004 Виж тази тема:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=564Ако винът започва с JH, колата е японска, ако започва с 1HG, е американска, ако започва с 2HG - канадска. Това за антената по-добре го забрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #19 Отговорено 3 Юни, 2004 (Редактирано) не съм много сигурен ама мисля че в англия само тая с 5-те врати е правенаа 5 ген. с 3 врати нема от англия ама да не те подведа провери си допълнително а всъщност кво значение има дали е от англия ако ти харесва колата и ти каже некой майстор че е читава - парите са добри земай я, това е кола все пак не е сарце да ти слагат Редактирано 3 Юни, 2004 от Patrik Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesko #20 Отговорено 3 Юни, 2004 10x Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #21 Отговорено 3 Юни, 2004 50000484лв. е митото.1690лв. е митото с ддс-тата и сичкото на сивик 1.5i 92-ра.цената е напълно нормална. докарването е към 500-600лв.eftimovотиди на www.mobile.bg в полезни има калкулатор и сметни колко е митото и ддс и т.н.смятай го че няма euro1 защото с 3 врати хондите са от япония с 5 врати които са са английски и те имат euro1 (получава се за 90 к.с. = 2738 лв.)ако там лъжат това е друг вапрос обаче ако ти не си сигурен в това което казваш избягвай да коментираш по този начин изказванията на другитесаветвам те Patrik лично внесох кола преди 4 месеца д15б2 произведена в япония 92ра.1690лв ми беше митото. незнам какво калкулатори имат mobile.bg - говоря от личен опит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest toi #22 Отговорено 3 Юни, 2004 abe kolegi mezdu drugoto vie vsichkite karate civic 92 95 godina ama mai sicki razbirate kolkoto niakoi koito kara samo nemski sopi mitoto na tazi kola e ne po malko ot 2000 lv na 1300 cc a na 1500 e dosta otgore taka che sam si pravi smetkata i mezdo drugoto na tozi model niama mito s evro taka che Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #23 Отговорено 3 Юни, 2004 незнам как вече да го кажа.не ме четете ли?toi: прочети внимателно кво съм написал.кво евро кви 5 лв?1690лв. и това е след въпросното увеличение.държавата отпуска на кола по $900 на инвалид. аз доплатих 300 лв отгоре (курса беше 1.5/$).незнам кой и как ги смята тея "много над 2000лв". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #24 Отговорено 4 Юни, 2004 eftimovок щом си я вкарвал предполагам знаешно продължавам да мисля че вероятно си бил тарифиран по старите мита щото горе долу тогава ги вавеждаха и може да си уцелил последните с тънкото мито, ок?и аз я купувах мойта преди 4 месеца и все още бяха с старите мита най-добре който ще си купува сега първо да си пита направо в митницата и тогава да го мисли щото тук нема да се разберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #25 Отговорено 4 Юни, 2004 Момчета недейте да спорите излишно.Митото на този колица в момента е приблизително около 2700лв. знам го със сигурност защото вуйчоми се занимава с внос на автомобили и по негови думи е толкова.А по старите мита е било 1970лв.Така че си провери хубаво дали наистина тази кола е с мито защото иначе ще ти излезе през носа.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest eftimov #26 Отговорено 4 Юни, 2004 (Редактирано) Редактирано 4 Юни, 2004 от eftimov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #27 Отговорено 4 Юни, 2004 Митото на японски автомобил над 4 години е 30.81лв. на конска сила.На 90 к.с. митото е 2772лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #28 Отговорено 4 Юни, 2004 Митото на японски автомобил над 4 години е 30.81лв. на конска сила.На 90 к.с. митото е 2772лв. Съжелявам за малко и отклонение от темата ама... Омбре, сигурен ли си??? Това значи, че на моята кола митото в момента е 3358.29 лв А сега някой ако ми каже и колко е данъка ??? И защо по дяволите има такива крути мерки само за ЯПОНСКИТЕ автомобили??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #29 Отговорено 4 Юни, 2004 Омбре, сигурен ли си??? Сигурен съм като мозъчен инсулт Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #30 Отговорено 4 Юни, 2004 за митата на японските защото нямат euro1 незнам кво означава точно но защото не са произвеждани в европа а с европа имаме споразумения за митнически облекчения както и те внасят наще стоки с намелини митатоест не митата са високи на японските коли а на европейските са по-ниски пътен данък ти е 20 лв. това ти е за теглото на колатаа за данък за колата имаше некви таблици които плащаш на конска сила в твоя случай както си над 100 коня май идваше приблизително 1лв. на кон и 70ст. на магаре или 20лв. + 110 да кажем ... абе близо 130лв. ако си под 100 коня казваш че имаш катализатор и ти е 50% отстъпкасмятай на воля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #31 Отговорено 4 Юни, 2004 За НЕпросветените - има КАЛКУЛАТОР ЗА МИТО Хондите произведени в Япония НЯМАТ "ЕВРО1" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest japan #32 Отговорено 14 Юни, 2004 Има разлика между МИТО и ДДС... Инвалидите не плащат ДДС ако колата е до 100 коня и 1.8 кубатура отделно ако има МИТО то трябва да е до 900$.....за всички други има един път ДДС и ако нима EURO-1/Японските Сивици/ + МИТО на печелившите честито, за въпроси коментари и други - Милен Велчев......м....да е.. м...снаАнглийските СИВИЦИ са само хетчбек 5 врати по това се познават..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове