Jump to content
MonzA

Тениски с логото на Хонда

Recommended Posts

Моля,някой колега ако знае,къде мога да намеря тениска с логото на Хонда във Варна да сподели.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега в Пловдив има двама, коИто ги правят. Ако искаш ще ти дам кординати.

П. Позволявам си да съм полу-офф защото хОрата ги правят по поръчка и може би ще помогна. Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свържи се с човека с ник z350.Купувал съм няколко тениски от него - може да ти направи каквато искаш тениска и са доста качествениПП: Добре че старата му тема още стои - http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=2885

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Също така може да отидеш на първия етаж в Mall Varna и да им занесеш картинките, които искаш, в случай че ги нямат.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

един гоилям плюс за колегата 350z от Пловдив. за последния месец ни направи на мен, на сервиза и на мойте приятели около 15-на бройки. коя, от коя по-оригинални и хубави. качествто е перфектно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

+1 за добро мнение за колегата Адндрей 305z :thumbs1:

Редактирано от west bam

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:lol: Всеки го кръщава както си иска :lol:

Ника му е z350 (така се пише и в други форуми) и се казва Андрей

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък рисувам тениски със текстилна боя :) и ако има желаещи дават ми картинка и тениска и я правя за 1 - 2 дена максимум , ако има интерес ще пратя снимки да разгледате няколко от мойте :) а щампата която се образува .. ако не е с бяла боя ще има да я носите тениската докато не я скъсате , а и не само тениски анураци също става ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега качи нещо твое да видим за какво иде реч. Цени тва онова. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще кача само да се пребера в нас , че съм още на работа ;):angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ще кача само да се пребера в нас , че съм още на работа ;):angry:

Колега, не се ли прибра вече? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз бих искал да видя за какво става дума.Ако има някоЙ, коЙто конкретно се занимава с това, можем да се обърнем към него, иначе и това за Mall Varna също остава като вариант.

Редактирано от WaveMastaa

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги елате довечера на седмичната :) ще ви покажа каква тениска ми направи брат ми :) той се занимава с изработка на всякакви щампи. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет колеги :) щях да качвам преди време снимки с мои тениски , но се случи случка на фото апарата и така и не намерих време да заснема някоя .. Ето една прясно нарисувана тениска която снимах преди малко с един телефон за това снимката може да е кофти .. http://imageshack.us/photo/my-images/190/26012012073.jpg/ Малко инфо за рисунките :Рисуват се с текстилна боя , могат да се правят без шаблони , могат и със шаблони в зависимост от това кой какво иска..До сега като съм правил шаблони съм ги принтирал на обикновенна хартия и директно ги кълцам и т.н. но когато са по малки детайлите хартията се къса много лесно.. Мисля да пробвам по друг начин да правя тези шаблони така че да няма скъсано или като се нанася боята да влиза под листа или да се измества всичко ..Ако има желаещи за нещо ръчно изработено могат да пишат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...