MonzA 4 #1 Публикувано 6 Юли, 2011 Моля,някой колега ако знае,къде мога да намеря тениска с логото на Хонда във Варна да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vasilen_Civic_DOHC 55 #2 Отговорено 6 Юли, 2011 Колега в Пловдив има двама, коИто ги правят. Ако искаш ще ти дам кординати. П. Позволявам си да съм полу-офф защото хОрата ги правят по поръчка и може би ще помогна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #3 Отговорено 7 Юли, 2011 Свържи се с човека с ник z350.Купувал съм няколко тениски от него - може да ти направи каквато искаш тениска и са доста качествениПП: Добре че старата му тема още стои - http://forums.hondabg.com/index.php?showuser=2885 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #4 Отговорено 7 Юли, 2011 Също така може да отидеш на първия етаж в Mall Varna и да им занесеш картинките, които искаш, в случай че ги нямат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #5 Отговорено 7 Юли, 2011 един гоилям плюс за колегата 350z от Пловдив. за последния месец ни направи на мен, на сервиза и на мойте приятели около 15-на бройки. коя, от коя по-оригинални и хубави. качествто е перфектно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #6 Отговорено 7 Юли, 2011 (Редактирано) +1 за добро мнение за колегата Адндрей 305z Редактирано 7 Юли, 2011 от west bam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #7 Отговорено 7 Юли, 2011 Всеки го кръщава както си иска Ника му е z350 (така се пише и в други форуми) и се казва Андрей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #8 Отговорено 7 Юли, 2011 аз пък рисувам тениски със текстилна боя и ако има желаещи дават ми картинка и тениска и я правя за 1 - 2 дена максимум , ако има интерес ще пратя снимки да разгледате няколко от мойте а щампата която се образува .. ако не е с бяла боя ще има да я носите тениската докато не я скъсате , а и не само тениски анураци също става ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
White`DeviL 9 #9 Отговорено 7 Юли, 2011 Колега качи нещо твое да видим за какво иде реч. Цени тва онова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #10 Отговорено 7 Юли, 2011 ще кача само да се пребера в нас , че съм още на работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
k_u_d_o_s 49 #11 Отговорено 13 Юли, 2011 ще кача само да се пребера в нас , че съм още на работа Колега, не се ли прибра вече? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
plsr 6 #12 Отговорено 13 Юли, 2011 (Редактирано) И аз бих искал да видя за какво става дума.Ако има някоЙ, коЙто конкретно се занимава с това, можем да се обърнем към него, иначе и това за Mall Varna също остава като вариант. Редактирано 13 Юли, 2011 от WaveMastaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #13 Отговорено 13 Юли, 2011 Колеги елате довечера на седмичната ще ви покажа каква тениска ми направи брат ми той се занимава с изработка на всякакви щампи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tro6evo 1 #14 Отговорено 25 Януари, 2012 Привет колеги щях да качвам преди време снимки с мои тениски , но се случи случка на фото апарата и така и не намерих време да заснема някоя .. Ето една прясно нарисувана тениска която снимах преди малко с един телефон за това снимката може да е кофти .. http://imageshack.us/photo/my-images/190/26012012073.jpg/ Малко инфо за рисунките :Рисуват се с текстилна боя , могат да се правят без шаблони , могат и със шаблони в зависимост от това кой какво иска..До сега като съм правил шаблони съм ги принтирал на обикновенна хартия и директно ги кълцам и т.н. но когато са по малки детайлите хартията се къса много лесно.. Мисля да пробвам по друг начин да правя тези шаблони така че да няма скъсано или като се нанася боята да влиза под листа или да се измества всичко ..Ако има желаещи за нещо ръчно изработено могат да пишат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове