Jump to content
dethed

Филтър за автоматична скоростна кутия на ACCORD 1.8, 2000

Recommended Posts

Ако някой може да ми каже как точно се нарича филтарът ( ако може на английски ) за маслото на Автоматичната скоростна кутия на Accord 1.8 от 2000-та година, ще ми помогне страшно много. Намерих течността , но монтйора ми каза че трябва да има и филтър който да се смени също. Много ще ми помогнете ако ме информирате възможно най-скоро.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Този филтър, който си му показал, колега, е монтиран допълнително. Него го няма инсталиран заводски на колата. Към автора на темата - монтьора ти вероятно само е чувал за скоростна кутия. Някои производители имат филтър, който се сменява, но Хонда нямат такъв. Имат в самата кутия няколко филтъра но за да се сменят трябва да се разглоби цялата кутия. Темата е разисквана във форума, както и монтирането на допълнителен външен филтър, просто трябва да потърсиш из форума (търси през Google, защото търсачката на форума няма да намери нищо). Ако пак не ти е ясно тогава питай тук. :)ПоздравиEdit: За твоята кутия мисля че задължително трябва да се сипва ATF Z1 (оригинално на Хонда). Намери си Service manual за твоята кола и направи справка задължително, защото майстора ти е много вероятно да не знае.

Редактирано от aλexandro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...