HONDA-TEAM 129 #1 Публикувано 3 Юли, 2011 Здравейте колеги. Можете ли да ми кажете какъв е този филтър ( ако въобще това е филтър ) тази снимка е на мотор D13B2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #2 Отговорено 3 Юли, 2011 Това е канистър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #3 Отговорено 3 Юли, 2011 Не е филтър.Това е някакъв концентратор на бензинови пари.Свързан е с резервоара и със всмукателния колектор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #4 Отговорено 3 Юли, 2011 Май му викат вакумен компенсатор. От там резервоара компенсира налягането което дърпа помпата. Вътре има едни като марли много финни като филтър служат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #5 Отговорено 3 Юли, 2011 А може ли да се сменя ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #6 Отговорено 3 Юли, 2011 Да може, а и е желателно Оригинален (извън BG) е около $20. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #7 Отговорено 3 Юли, 2011 А може ли някой да даде линк на някой сайт в който се продава ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #8 Отговорено 3 Юли, 2011 (Редактирано) Не знам кой ви излъга че е $20:)ей го тук на цена $170канистърАз съм го махнал и си карам безгрижно без него,но на Прелюда де който всъщност карам рядко.По принцип не го дават да се сменя това нещо и само при проблем го купуваш.Ти защо си решил да го сменяш?Ако искаш за 20лв ще ти дам моя дето махнах от колата Редактирано 3 Юли, 2011 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HONDA-TEAM 129 #9 Отговорено 3 Юли, 2011 Ами просто реших да питам какво е това, защото сега почнах да сменям всички филти, горивните маркучи и се чудех, какво е това и евентуално, ако не е мн пари да го сменя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #10 Отговорено 3 Юли, 2011 (Редактирано) Не знам кой ви излъга че е $20:)ей го тук на цена $170канистърАз съм го махнал и си карам безгрижно без него,но на Прелюда де който всъщност карам рядко.По принцип не го дават да се сменя това нещо и само при проблем го купуваш.Ти защо си решил да го сменяш?Ако искаш за 20лв ще ти дам моя дето махнах от колатаНякъде ми е избягала нулата на "около $20", цената му е около $200 за оригинален, като на някои модели е драстично по-ефтин около 60-70$. На около 100-150хил. км е хубаво да се сменя, но все пак си е строго индивидуално. Редактирано 3 Юли, 2011 от Petar Petrov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J's Racing BB8 49 #11 Отговорено 4 Юли, 2011 ...От там резервоара компенсира налягането което дърпа помпата...Т.е вакума?И за това като отвориш капачката да зареждаш и се чува как взима въздух.Но за това нямаше ли си клапанче на резервоара? или се бъркам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове