Jump to content
Mkilla

Вода в багажника на прелюд

Recommended Posts

Колеги от всичко съм доволен от прелюда 5та генерация обаче водата в багажника от къде влиза незнам.Би ли споделил някой с по-голям опит от моя.Благодаря :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Когато тръбите които трябва да отвеждат водата от шибидаха се запушат с боклуци и листа водата,която трябва да се излива през тях и на земята отива в багажника.По лошия вариант е да са спукани,счупени или разместени.Провери ги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега , благодаря но как да ги проверя? Трябва ли да разглобявам люка примерно или мога от багажника само да видя дали някоя не се е запушила ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не,те минават отстрани на багажника.При мен не са се запушвали,но на други които им се запушваха не са разглобявали.Махни корите от багажника и трябва да се покажат. Но да кажат и колеги които са го преживели,защото аз го знам само на теория.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Още утре ще махна корите на багажника да видя какво става.Мерси колега и ше пиша какво е станало.Само добавям , че днес като валя и видях как има леки браздички от задната страна на багажника т.е зад номера се пада.И викам кво става , къде са тези маркучи и 1во за люка помислих но като незнае човек не е срамо да пита.:)

Редактирано от Mkilla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно така.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега провери си лайсната на задното стъкло, на мен от там ми влизаше вода. Хваната е с винтове за едни пластмасови щипки на които пък има уплътнения от долната страна към ламарината. За тръбите мисля че не се сваляше нищо провери някъде между задните гуми и бронята излизаха, бръкни с отверка за да провериш дали са запушени. Зад корите страничните в багажника имаха снадки, но ако виждаш капки да се събират в горната част на багажника най вероятно е от лайсната. Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предимно си провери уплътненията на стоповете.Предимно оттам се пълнят багажниците ;) От шибедаха няма как да се събира там

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...