UglyDucky 9 #1 Публикувано 30 Юни, 2011 Здравейте колеги.Имам проблем и то е че през удшника на канистъра ми/тръбичката която слиза под колата/тече бензин.Като я покарам малко и теча тръгва,а като спра си тече 5-6 минути и само си спира.Какво може да причини това и дали когато сложих двигателя не съм объркал тръбите към резервоара?Купето е д13б2,а двигателя д16з5.На купето до всмукателя,от резервоара идват 3 тръбички.Аз съм ги вързал по следния начин:най лявата и дебела към помпата/тя е външна и е до канистъра разположена/средната -мисля че е удушника и съм я свързал към канистъра,а третата /в дясно/ за обратното гориво.Греша ли?И защо ми тече бензин яко? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #2 Отговорено 30 Юни, 2011 Да не те объркам съвсем, но мисля че си обърнал местата на отдушника и излишното гориво. Никога не съм имал D13 така че може и да бъркам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #3 Отговорено 30 Юни, 2011 Не ми се иска да експериментирам че да не оплескам нещата съвсем... затова ако някой знае реда на проводите.... ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
no1else 162 #4 Отговорено 30 Юни, 2011 Изтегли си мануала за Сивика, там на страница 195 има схемата. Само че малко трудно се рчзличават тръбичките. По това което сега разглеждах като застанеш срещу колата най-дясната ти е за обратното гориво, а най-лявата отива в горивният филтър. Така че според това което видях си ги закачил правилно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #5 Отговорено 1 Юли, 2011 ...благодаря ти за инфото и аз така мисля,че са закачени правилно... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #6 Отговорено 1 Юли, 2011 да не се е спукал маркуча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nonamed 50 #7 Отговорено 2 Юли, 2011 (Редактирано) Купето е д13б2,а двигателя д16з5. Резервоар от 15/16-ка и смяна на едната магистрала. Просто магистралата за обратното гориво е малказа 16-ката, а ако ги размениш, идва твърде ниско и пълни канстъра. Редактирано 2 Юли, 2011 от nonamed Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове