PREDATORA 1 #1 Публикувано 27 Юни, 2011 тъй като съм замислил голям ъпгрейд на колата и се чудя дали ще и станат вентилирани спирачни дискове 260мм ? и отзад като съм с барабани ако и сложа такива дискове трябвали нещо др да се сменя освен апаратите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 27 Юни, 2011 (Редактирано) За отзад... Освен да смениш барабаните с дискове ти трябват шенкели със самите главини на тях и май носачите, НО за носачите не съм сигуерн + жило са ръчната. И аз замислям подобен суап. За предните може да се наложи да смениш апаратите че не се знае дали ще хванат по-големите дискове. Редактирано 27 Юни, 2011 от CivicGoneMad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #3 Отговорено 28 Юни, 2011 Те предните дискове стандартно са си 260мм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #4 Отговорено 28 Юни, 2011 ако си без ABS предните дискове са малки 242не са 262 ммза отзад ти трябват шенкели с главини,апарати,дискове,жила за ръчната,носачи не ти трябват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #5 Отговорено 28 Юни, 2011 (Редактирано) Много благодаря за подробната информация!!!да разбирам че само слагам дисковете и апаратите и отпред всичко е наред? (без абс съм) Редактирано 28 Юни, 2011 от PREDATORA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 28 Юни, 2011 И се надяваш да не ти потъне много педала... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PREDATORA 1 #7 Отговорено 29 Юни, 2011 И се надяваш да не ти потъне много педала... това не го разбрах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #8 Отговорено 29 Юни, 2011 И помпа май ще ти трябва. За предпочитене от ВТИ. Може би това имаше предвид колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове