clinku 48 #1 Публикувано 21 Юни, 2011 здравейте колеги налага ми се да отида на гумаджии за изправяне на джанти но до сега не съм ходил все още и нямам опит та да ви питам моите са 15 цолови алуминиеви и ме интересува какви са цените къде е по евтино и по скъпо и също така от уредите може ли да се наранят гумите или покритието на джантите приемам съвети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaraa 10 #2 Отговорено 21 Юни, 2011 Ако човека е майстор и работи с добра машина , нищо не може да се случи с гумата или джантата , при мен едно изправяне е 20-25лв. с работата зависимост от джантата , но съм в Пловдив . За София цените мисля че ще са малко по-нагоре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #3 Отговорено 21 Юни, 2011 Много добър майстор в София .... е забравик как е регистриран тук в Казичене се намира --Виж теми тук във форума .Прави ми 1 джанта не може да познаеш къде е правена -цени народни БАСПОЛЕР или РЕДПОЛЕР му беше ника но на латиница Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
руслан 0 #4 Отговорено 21 Юни, 2011 от кои квартал си колега? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #5 Отговорено 21 Юни, 2011 Много добър майстор в София .... е забравик как е регистриран тук в Казичене се намира --Виж теми тук във форума .Прави ми 1 джанта не може да познаеш къде е правена -цени народни БАСПОЛЕР или РЕДПОЛЕР му беше ника но на латиницаBaspower - и аз съм чувал много добри отзиви за негоПрофил на потребителя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clinku 48 #6 Отговорено 22 Юни, 2011 от кои квартал си колега?младост Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kembo 88 #7 Отговорено 22 Юни, 2011 Отиди при басполер (за него имах впредвид) Ще останеш изумен в Казичене е (не ми е приятел просто е добър ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #8 Отговорено 23 Юни, 2011 И аз съм карал критична джанта при него, колега се справи виртуозно +1 за Basspower Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #9 Отговорено 24 Юни, 2011 Аз пък му оставих едни джанти които не бяха много криви, взе пари за изправяне, а не свърши нищо или ги изкриви даже и повече. В Диана ги направиха конец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
руслан 0 #10 Отговорено 24 Юни, 2011 от кои квартал си колега?младостако беше от овча купел щях да ти кажа каде да отидеш, аз само там ходя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kazadores 59 #11 Отговорено 5 Юли, 2011 Колега,познавам много добър майстор в София.Гаражът му се намира в Лозенец на малката улица зад Енергопроект.Казва се Пиер.(викат му французина) Изправя ми една 15 цолова джанта преди време и я направи часовник.Интересното е,че изправя джантите ръчно,а не на машина.Малко е странен,понеже каза първо,че не му се занимава,но ми каза,че ако отида да ми я изправят на машина,има опасност да ми я накърнят или счупят (понеже джантите ми бяха от закален алуминии и твърди като камък).В крайна сметка го навих да ми я направи и като си я взех по джантата нямаше никаква следа от удари или нещо друго и беше идеално права.Каза ми,че я е изправил с нагряване.Взе ми 20 лв. преди около 2 год.Разбира си много от работата и го препоръчвам,въпреки че има странен характер и трудно се говори с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове