Jump to content
kembo

скорости L3 oт D16A6 Перфектни

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте колеги въпреки всеобщата криза искам да ви предложа гореспоменатите неща! За скоростите L3 от Д16А6 Файнал-4.4 без никакви проблеми,хъркания шумове и каквото и да било (така каза колегата от който ги взех )аз никога не съм ги карал свалени са от Сивик 4г ще допълвам ако науча още нещо ЦЕНА 140 лв За фара ЦЕНА 140 лв оригиналния от колата си е ДЕСЕН колата е 2003-2004г незнам дали след 2005 фейста има разлика във фаровете . Нещата се намират в Пазарджик тел 0882000520 м тел 0888110102 вива АСЕН Питайте с каквото мога ще бъда полезен Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение ще снимам и скоростите едва ли ще се види нещо от снимката ,но да сме по правилата Да допълня ,че за скоростите може и бартер за същите но от Д16А8/9 с малко доплащане от моя страна

Редактирано от kembo
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само малко нагоре и 1 поправка ФАЙНЪЛА Е 4,25 на скоростите Предлагайте и бартери имам CRX 2г Д16А9 DEL SOL B16A2 Всичко каквото е JDM OEM или оригинално аксесоар ми трябва Предни калобрани за рекс ветробрани оригинални стелки каквото имате

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Публикувано изображение Това са скоростите L3 Файнъл 4.25 ПЕРФЕКТНИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябват ми ПРЕДНИ калобрани за рекса, ВЕТРОБРАНИ ,ОРИГИНАЛНИ стелки Отворен съм за бартери ЗВЪНКАЙТЕ не се притеснявайте

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗА Триене

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...