darkstar 1 #1 Публикувано 16 Юни, 2011 (Редактирано) Мераккли има ли да влизаме във ИРЦ да си линкнем наш сървър каналче да си направим и да си общуваме =) там дето ще го линкнем не към унибг там вече няма усер на друго място има доста хора =) Редактирано 16 Юни, 2011 от darkstar Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #2 Отговорено 16 Юни, 2011 Аз съм за от тва което разбрах е да се направи наш си чат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #3 Отговорено 16 Юни, 2011 Чакайте да изтупаме праха от скриптовете, да видим кво работи все още Даже и някакви егдропи трябва да имам някъде ... На скоро в София имаше състезание с лагерници, сега гледам тука тема за IRC ... тва е като да и живея детството пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #4 Отговорено 17 Юни, 2011 Аз още използвам irc и съм много за идеята. За сървъра... коелгата щом предлага може би има идеи за хостинг и т.н., но ако няма можем да си регнем едно каналче и във freenode и да си комуникираме и там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #5 Отговорено 17 Юни, 2011 (Редактирано) +1 Идеята е добре,а пък ще си припомним и старите времена! Аз съм твърдо ЗА,стига да има коЙ да свърши цялата работа Редактирано 17 Юни, 2011 от WaveMastaa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Phodos 0 #6 Отговорено 22 Юни, 2011 Идеята ми допада,да се върнем малко към доброто старо време. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #7 Отговорено 22 Юни, 2011 Хахахаха аз съм за даже шарания скрипт дето си правих на времето стои на компа още ))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове