em1l 30 #1 Публикувано 14 Юни, 2011 Днес ми написаха акта. Чл.139 ал.1 т.1 . Полицая ми каза, че нямало да ми вземат контролни точки и глобата щяла да бъде около 20 лева и нали както са си процедурите трябва да изчакам да ми излезе наказателното там в него щяло да има банкова сметка и с вносната бележка да съм си вземел талона. Въпросът ми е дали е така наистина относно точките дали няма да ми вземат и акта съответно дали ще е толкова пари приблизително колкото са ми казали. Ироничното е че стъклото ми се пукна вчера а днес ми трябваше колата за 10 километра от които 8 извънградско . Търсих но неможах да намеря точно това което ме интересува. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
. . . 17 #2 Отговорено 14 Юни, 2011 Здрасти,Значи преди време ме спира "куката"и запичва да оглежда предния ми джам,и ми вика охоо пукнато стъкло,ЩЕ ПИШЕМ и аз питам,кво ще пишеш,акт за пукнатия джам и аз като теб го попитах горе-доло колко ще е акта,каза ми към 40лв без точки,НО като взе да разглежда стикерите(па те всичките изтекли,нито винетка,нито гражданска,нито преглед абе бях нелегален от всякаде)и ми натряска акт за другите работи,пукнатото стъкло го прескочи че нямаше място на акта каде да пише. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1048 #3 Отговорено 14 Юни, 2011 Точки няма да ти вземат.Глобата ще бъде 20-30лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #4 Отговорено 14 Юни, 2011 Точки няма да ти вземат.Глобата ще бъде 20-30лв. Благодаря за бързите отговори. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
garfi 41 #5 Отговорено 14 Юни, 2011 Не спират ли от движение за спукано стъкло? 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eDaniel 38 #6 Отговорено 14 Юни, 2011 Ръждохода ми го карам от 5 години със малка пукнатина на стъклото. Единствените, които се интересуваха от нея бяха застрахователите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
. . . 17 #7 Отговорено 15 Юни, 2011 Не спират ли от движение за спукано стъкло?Зависи от пукнатината. Поздрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #8 Отговорено 15 Юни, 2011 Колега, направи си регистрация в https://www.i-kat.org/ и от там си поискай наказателното постановление! Така няма да теглиш билет и ще ти го дадат веднага в КАТ. Като си вземеш постановлението плащаш в "Банката" и ти дават талончето. Това ако си от София. Успех и точки за спукан прозорец не се взима, глобата варира от 10 лв. до към 30 лв. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
em1l 30 #9 Отговорено 15 Юни, 2011 Не съм от София, но все пак благодаря за отговора. Това което ме интересъваше го разбрах, а то беше дали ще ми вземат точки и колко е приблизителната глоба. Сега остава да си чакам наказателното постановление и така. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitravti 2 #10 Отговорено 23 Юни, 2011 Късметлия си че не са те спрели от движение,че тогава е голям филм.Иначе точки няма да ти отнемат,а глобата наистина не е голяма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове