Мариянов 2 #1 Публикувано 13 Юни, 2011 здравейте...реших да си сложа крушки на другата част от стопа на купето(сивик 5г) ми за габарити и стопове...както и да е пуснах всичко габаритите светят а стоповете не искат дали е исгоряло реле нещо или машинката на педала как мога да проверя и някои ако го е правил имал ли е проблеми струва ми се че са дошли ватовете много и е изгоряло нещо се пак на габарит е 5в а на стоп 21в крушкатаблагодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #2 Отговорено 15 Юни, 2011 един натиска спирачката и си гледаш какво свети Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #3 Отговорено 15 Юни, 2011 Ако правилно съм те разбрал колега въпроса ти е за ТУК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #4 Отговорено 16 Юни, 2011 "николаи" аз знам какво свети и какво не,чудя се защо не свети "Gaze.bg" всичко съм направил като колегата но... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #5 Отговорено 16 Юни, 2011 ок не съм те разбрал да не би да са разкачени буксите на прелюда пусках кабели към стоповите в средата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
тодор196 1 #6 Отговорено 17 Юни, 2011 За стоповете реле няма,има само стоп машинка.Ако в нея е проблема , като дадеш двете клеми на нея на късо стоповете ще светнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shadow^Dancer 18 #7 Отговорено 18 Юни, 2011 Бушон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #8 Отговорено 18 Юни, 2011 "тодор196" мерси ще пробвам"Shadow^Dancer" всички бушони са здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Мариянов 2 #9 Отговорено 29 Юни, 2011 проблема беше в стоп машинката...разглобих я то няма какво да и изгори но на палеца кадето са контактите явно нещо е хванало нагар и ги зачистих и всичко е точно,благодаря на тодор196 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
тодор196 1 #10 Отговорено 29 Юни, 2011 Радвам се ,че съм ти бил полезен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове