pavcho85 1 #1 Публикувано 25 Май, 2011 Здравейте колеги предварително се извинявам за темата.Може би е разисквана много пъти,но тъй аз като всички вас искам най-доброто за моята хонда затова пуснах тази тема и ви моля нека всеки напише какво масло ползва,доволен ли е?Много се рових и доколкото разбрах маслото което продават в Хонда е на минерална основа(5в40-цена в Бултрако 33лв за 1л).Разбира се цената не е толко от значение,все пак аз лично искам най-доброто .Искам да помоля който разбира нека обясни и с какво пълната синтетика е по добра от маслата на хонда?Нека внесем малко яснота по този въпрос за хората(като мен ,които не са много запознати с това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pavcho85 1 #2 Отговорено 25 Май, 2011 Хайде де колеги,защо няма никакви коментари?????????????????????????????????????????????????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niki64 14 #3 Отговорено 26 Май, 2011 синтетично..тая тема е дъвкана и предъвкана,Мобил,Амсойл,Мотул-избора е твой Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове