ozonbg 1 #1 Публикувано 25 Май, 2011 Здравейте, ще съм за съвет какъв багажник за сивика 4G да си взема и къде мога да го намеря. Обикалях тия дни всички магазини, където можах да се сетя да се продава такова нещо - Практикер, Баумакс... Имаше багажници само от таванен тип, но не успях да се ориентирам кой е подходящ именно за моята кола. Трябва ми на първо време за пренасяне на велосипеда, като за предпочитане е от тези дето се закачат на задната врата на багажника. Някой ако има друга идея освен с багажник как да пренасям колелото всичко е добре дошло. Свалял съм задните седалки и с доста зор влиза цялото в колата, ама освен че е неудобно да се вкарва така може да се надраска или да се изкриви някоя спица, така че тоя вариант не ми върши много работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tormi 0 #2 Отговорено 25 Май, 2011 (Редактирано) Аз си купих и монтирах багажника при едни момчета в Ст.град /незнам дали е разрешено да поствам име и адрес на фирмата, ако искаш ще ти ги пратя на лични/ които се занимават само с багажници. На Стрийма исках да сложа на задната врата, но се оказа, че има шанс да строша задното стъкло и сложих греди, и съответно багажник на тавана сега е малко гадно, че трябва да изляза от гаража и да катеря колелото на тавана .... п.с. Опс ти си от Бургас за там незнам .... Редактирано 25 Май, 2011 от tormi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #3 Отговорено 25 Май, 2011 От тези дето се продават из Практикер и Баумакс дали има подходящ, някой да си е вземал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ozonbg 1 #4 Отговорено 19 Юни, 2011 Извинявам се за двойния топик, но намерих един модел багажник, който се продава само онлайн и мога да го видя единствено на снимка. Изглежда съвместим. Само се чудя дали куките му ще влязат отгоре и отдолу на вратата. Моля за мнения. Благодаря! http://www.peruzzosrl.com/bike-carrier.php?id_tip=2&id=37 http://eshop-gorgona.com/bagajnik-new-cruiser-3-bike-21-624.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #5 Отговорено 21 Юни, 2011 битрябвало да стане така както гледам селия твар е на стьклото ще устиска ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове