FALKON 0 #1 Публикувано 24 Май, 2011 Здравеите колеги,хондето е ветек 126к.не вурви като хората и пуши ,не харчи масло ,но не сум сигурен харчи бая повече от колкото трябва бензин.Та вапроса ми е от какво могат да са проблемите . Дали да сменям сигменти и прочие,а забравих компресията е 150 кп или 10 атм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FALKON 0 #2 Отговорено 24 Май, 2011 може ли да има нешто обшто с ламбда сонда мотора е d16y2.И каде може в софиа да ми направят качествена диагностика мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #3 Отговорено 24 Май, 2011 Отиди да я видят в Юби-ко или Омбре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #4 Отговорено 24 Май, 2011 може ли да има нешто обшто с ламбда сонда мотора е d16y2.И каде може в софиа да ми направят качествена диагностика мерси.Палец делко кабели за свещи свещи духнала гарнитура на смукателя също може щом пуши ако пуши бяло. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FALKON 0 #5 Отговорено 24 Май, 2011 Мерси за мненията ,а каде се намира омбре за да отида направо там .И може ли да не варви от гарнитура на смукателя, заштото маисторите пред блока ако може да се каже че са маистори,като развиха свештите казаха че била богата горивната смес.Има ли нешто обшто с моя проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
upda7e 3 #6 Отговорено 24 Май, 2011 Цък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 24 Май, 2011 Ч = ` Ш = [ Щ = ] Ю = \ Я = q В = w Ж = v Ц = c Й = j Ъ = y У = u Ь = x 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #8 Отговорено 24 Май, 2011 Ч = ` Ш = [ Щ = ] Ю = \ Я = q В = w Ж = v Ц = c Й = j Ъ = y У = u Ь = xламда сонда вероятно щом имаш богата смес и гори много,но може и да не е от едно нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #9 Отговорено 25 Май, 2011 Майстори много но колата е твоя и ти ще теглиш http://www.ubico-honda.com/contact/index.htmlhttp://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=12278 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #10 Отговорено 25 Май, 2011 ЛЕЛЕ, научете се да пишете! Направо ми се плаче, като ви гледам! Слагайте ми уорн ако трябва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове