martintuning 0 #1 Публикувано 22 Май, 2011 (Редактирано) Здравайте колеги от Пловдив, а и не само от Пловдив!Искам да направя една изненада за абитуриентски бал на едно момиче(братовчедка).Та пускам тази тема не за базик а наистина ми трябват 2-3 Хонди Сивик 5 или 6 ген. ( хечбек или купе),ЦРХ или Делсол, които да притежават селския тунинг (Спортно гърне и генерация).За сега аз и мой приятел ( Сивик 5 хеч и Делсол ) сме вътре в кюпа .Идеята ми е да не сме като моторите а да сме 5-6 хондички точулки да дигам гирлотия из Пловдивските улици, да направим един ескорт до хотела Бензина и (Бирата,Ракията,Уискито,Водката,Джина) от мене връщтаме се в рестуранта и ще почерпя за шоуто . Става въпрос за Сряда 25 май ще доуточна часа утре (предполагам към 6/7 след обяд) .Благодаря предварително и наистина не е базик.А и целия ресторант ще бъдат потресени от нашите зверове.Ако искате ми пишете на лично ако искате 0896 870 774 -> Стоян П.С. Поздрави и благодаря предварително Редактирано 22 Май, 2011 от martintuning Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #2 Отговорено 22 Май, 2011 Може да взема на сестрата сивика ама спортното гърне го махнахме и не реве вече толкова много.Мога и да участвам с една тойота, ама и тя не е шумна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martintuning 0 #3 Отговорено 22 Май, 2011 Идеята е да се опитаме да заглушим моторите Наистина искам да се помоля за подкрепа от форума пак после ще се пие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #4 Отговорено 22 Май, 2011 Колега на 25 и аз ще карам братовчедката но не знам в кой хотел са, учи в музикалното.До колкото знам щели да се събират до даскалото им. Може да се засечем някъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martintuning 0 #5 Отговорено 23 Май, 2011 (Редактирано) И мойта учи в музикалното айде напрао там да се съберем с Борко Редактирано 23 Май, 2011 от kytila 8.Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martintuning 0 #6 Отговорено 23 Май, 2011 Няма нищо взимаи на сестра ти сивика пак е хонда Борко аз викам да се чакаме ти с твойте хора пред музикалното ние от ресторанта ще дойдем другите 5-6 хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #7 Отговорено 23 Май, 2011 Там съм момчета ще се видим. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martintuning 0 #8 Отговорено 23 Май, 2011 Борко дай номер нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #9 Отговорено 23 Май, 2011 Здравейте при мен се променят нещата че братовчедката се организирала с някои колеги и не знам каква ще я вършат и аз няма да идвам.Пожелавам ви приятно изкарване.Щеше да е екстра да се слеем в колона ама няма да присъствам.Даже приех други оферти иначе щях да дойда за шоуто. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martintuning 0 #10 Отговорено 23 Май, 2011 (Редактирано) eee разочарован съм .Аиде бре колеги никой ли не му се праи шоу Редактирано 24 Май, 2011 от kytila 8.Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondaraa 10 #11 Отговорено 24 Май, 2011 (Редактирано) Не съм в града за съжаление , сега видях иначе щяхме да дойдем Редактирано 24 Май, 2011 от hondaraa Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martintuning 0 #12 Отговорено 24 Май, 2011 Не съм в града за съжаление , сега видях иначе щяхме да дойдемХора ходите по 20 хонди на седмична среща в сряда и никои няма да ми напраи густото да дойде малко шоу да напраим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #13 Отговорено 24 Май, 2011 Аз съм много навит за такива мероприятия но за съжаление съм много зает в събота ще съм кум на един наш колега и трябва да оправя още много неща иначе с удоволствие щях да се включа в групата.Даже се чудех как да ги наглася нещата че и братовчедката ми бе сервирала че иска да е карам ако се наложи, но се организирали с колеги и се отложи иначе щях да съм като линейка напред назад.Пожелавам ви приятно изкарване и да снимате да гледаме клипове Хайде колеги направете яко шоу из ПЛОВДИВ да видят как го правят ХОНДА ФЕНОВЕТЕ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #14 Отговорено 24 Май, 2011 даи някакви кординати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #15 Отговорено 24 Май, 2011 Утре до обяд ще знам със сигурност дали ще участвам, може да се наложи да взема малкия с мен, че жената май ще отсъства следобед.Сложи някакъв час и място за всеки случай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martintuning 0 #16 Отговорено 24 Май, 2011 Който иска утре към 5:40 - 6:30 да е на лукойла на пещерско шусе срещу мега марина за сега там ще са 6 хонди аз 1 =7 и ако някои иска да заповяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martintuning 0 #17 Отговорено 25 Май, 2011 Остава 6 и 10 на лукойла срещу Мега Марина !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #18 Отговорено 25 Май, 2011 Чакаайййййте, идвааааааааааамм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #19 Отговорено 25 Май, 2011 Много ме е яд, че точно сега съм във форума...........Не можах ли да вляза 2 часа по рано......Утре-вдругиден няма ли някой друг Хонда-абитурент/ка под тепетата?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
martintuning 0 #20 Отговорено 26 Май, 2011 Няма вече Мерси много на тези който дойдоха бяхме 6 хонди стана яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
. . . 17 #21 Отговорено 30 Май, 2011 Колега даи някакви снимки,да се порадваме и ние дето неможахме да доидем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speed1981 2 #22 Отговорено 9 Юни, 2011 Колега стана ли шоу както го планува? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове