Т.Иванов 8 #1 Публикувано 18 Май, 2011 Някой може ли да ме насочи каде във Варна (или околноста) могат да ми огънат алуминиева тръба на 90 и 45 градуса на ф60 е.... Ако някои можа да даде насока.п.с. Извинявам се ако темата не е за този раздел! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #2 Отговорено 18 Май, 2011 И аз ти се извинявам, но по добре за теб би било да си купиш готови 90 или 45 градусови колена от алуминий.Има доста фирми занимаващи се с това.п.п. Ако не си си купил тръба по-добре погледни за подобен вариант.Поздрави 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #3 Отговорено 19 Май, 2011 (Редактирано) Ами всъщтност тръбата вече е налична Редактирано 21 Май, 2011 от kytila 8.Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #4 Отговорено 21 Май, 2011 Идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #5 Отговорено 2 Юни, 2011 Идеи? Искам да я сгъна на 2 месна да стане по красива цялостно всичко,а да не се занимавам с преходници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
devil_vas 64 #6 Отговорено 2 Юни, 2011 колко перформанс коли направиха вече в нашия сервиз, досега не съм видял да огъват алуминиева тръба. Фаундъра е прав, вземи си готова такава на какъвто размер ти трябва. по-безболезнено и по-красиво. в краен случай със силиконовите колена на завоите и така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dr3amland 0 #7 Отговорено 3 Юни, 2011 www.NoLimit-Bg.com - No Limit Performance - ето ти околноста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fido Dido 4 #8 Отговорено 7 Юни, 2011 По принцип огъване на алуминиеви тръби в Бг е изключително трудно да го извърши някой като услуга. Машината, на която евентуално могат да се огънат тези тръби, задължително трябва да бъде с дорник, дискова глава и идиот, който да се пробва. Точно затова използвам за турбо-пътища колена на 90 и 45 градуса, като ги заварявам на аргон с права тръба. не става лошо, издържа на 2.2 бара. Примерно - Като тук съм направил и изход за блоу-офф клапан. Всеки опит за сгъване на алуминиева тръба на обикновена машина за ауспуси е обречен на неуспех - пробвал съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #9 Отговорено 8 Юни, 2011 Гледам че колегата пуснал темата не е писал скоро Качествена аргонова заварка могат да ти направят във ф-ма Краб,намира се в пресечката над Затвора,под бившата Автошкола.Намираш къде са Кортех , след тях се влиза в голям двор има реклама ма месопреработвателна фирма.Преди нея в едни бараки е въпросната Краб. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове