vuc-tec 19 #1 Публикувано 18 Май, 2011 Имам купе 6ген което е било с д16у7,мога ли да му сложа д16у3 без грижи??Кажете мнение за този мотор. благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #2 Отговорено 18 Май, 2011 За размери дертове няма, не знам как е инсталацията. Мнение за мотора... имам англичанка с такъв и не съм имал никога дертове с него. Гори ми 7/100 градско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vuc-tec 19 #3 Отговорено 18 Май, 2011 някои ако може да ми каже как стоят работите с инсталацията,дали направо се слага двигателя или има разлики. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
. . . 17 #4 Отговорено 18 Май, 2011 Колега,двете инсталаций са различни,Y3-OBD1,Y7-OBD2.съответно и ECU-та са различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vuc-tec 19 #5 Отговорено 2 Август, 2013 Е да сменихме делкото и стана без проблем 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове