prozium 30 #1 Публикувано 11 Май, 2011 Преди доста време си спомням, че разглеждах снимки от националните срещи и попаднах на една интересна серия ( от националната през 2010 ) , в която няколко човека караха моторизиран борд.А сега като настана и лятно време започнаха да ме мъчат мисли как да заместя сноуборда лятото и това ми се стори като доста добър вариант. Та на въпроса - Някой има ли идея кой е този колега, дали пише във форума и дали би бил склонен да даде малко насоки в построяването на такава машина ? 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sa666u 3 #2 Отговорено 12 Май, 2011 Здравей Колега,Не мога да ти отговоря конкретно на въпроса, но мога да те насоча към машинката. Към мен в момента пътува един . Създаден от сноубордисти за забавления през лятото. В нета има схеми как му се прикачва двигател, така че може да пробваш този вариант. В ebay се продават и готови дъски с двигател. В този сайт се предлагат най-различни дъски и части, така че със сигурност ще си харесаш нещо интересно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #3 Отговорено 12 Май, 2011 Здравей Колега,Не мога да ти отговоря конкретно на въпроса, но мога да те насоча към машинката. Към мен в момента пътува един . Създаден от сноубордисти за забавления през лятото. В нета има схеми как му се прикачва двигател, така че може да пробваш този вариант. В ebay се продават и готови дъски с двигател. В този сайт се предлагат най-различни дъски и части, така че със сигурност ще си харесаш нещо интересно.Благодаря за инормацията, но маунтийнборд пробвах - липсва ми усещането за сноубординга, а и това че не мога да го скейтвам много ми пречи, защото искам да си го карам в града. Фриборд и лонгборд също бяха тествани, но пък при тях проблемите са други. Дано някой се сети кой е този колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ombre 221 #4 Отговорено 12 Май, 2011 Познавам го лично Ванката и мога да ви свържа веднага.Тази година на Националната Среща ще има и тест драйв на Мотоборда. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #5 Отговорено 12 Май, 2011 http://vimeo.com/20198576 - Ето и видео на мотоборда в действие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ceko 5 #6 Отговорено 13 Май, 2011 Ето линк към фейсбук страницата на хората http://www.facebook.com/group.php?gid=214373606063&v=wall 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове