Jump to content
stanchevvv

Какво ви е мнението за този Акорд купе 2004г.?

Recommended Posts

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11255090623512383&f1=detailsТози модел лично на мен ми е много красив и се чудя за евентуална покупка...Моля ви да споделите вашите впечатления...също така какви разходи се очакват по него първоначално,а и след това...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това , че колата е с ръчна скоростна е голям плюс - относно поддръжката и риска , че автоматичната може да има проблеми ;) Всичко останало е валидно за всеки автомобил . Двигателя е с верига + , изглежда лачена , но няма добри снимки в интериора , виж дали не е пребоядисвана , блъскана , навигацията няма да можеш да я ползваш в България :( Кожения салон ми изглежда доста намачкан за 73000 км ;) Като начално сервизиране - масло , филтри , свещи - около 600 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам вътре как е, ама откъм визия - хм, отпред Сивик, отзад Мерцедес, какво са искали да кажат авторите, не е ясно...Може и да се харесва тая комбинация, знае ли човек? :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може и да бъркам но тази кола се продава в мобилето от доста време само сега са други снимки.така,че ако ходиш да я гледаш много добре внимавай да не е наводняванапребоядисвана и тн.иначе наистина изглежда лачена и ми харесва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Този стои от доста време онлайн и цената му беше доста по-висока. Карах един такъв, но автоматик. Возеше приятно като изключим автоматик-а. Иначе за мен този модел е уникален!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-красивия акорд според мен :love: Имах удоволствието веднъж да покарам, но беше с 4-ри врати. Страхотен автомобил, с малко конкуренти от към визия :drool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...