gum 2 #1 Публикувано 2 Май, 2011 Здравейте колеги имам следния въпрос за хонда сивик 1.6 vtec 7-ма генерация 2002г.Интересува ме тампона на двигателя от към ангренажа да ли е маслен или обикновен имали ги да се продават и евентуално някаква цена.Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #2 Отговорено 2 Май, 2011 Изпреварвайки малко събитията: Дай номер на шаси, рама или така наречения VIN код... и ще ти кажем за какво става дума! И за да не съм (и ако правилно разбирам какво се търси): В САЩ е около $125 (~160 лв.), В Русия - между 5500 и 7500 рубли (~260-360 лв. в зависимост от срока на доставка). Според EPC-то на Honda e 125 евро (~240 лв.) Може и да има качествени неоригинални и (сравнително) по-евтини, но за това да каже който знае. Доколкото съм чел мнения в този форум за тампони, съм останал с впечатление, че е най-добре да са оригинални; както се казваше в онази тема: "Сменяш и забравяш". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gum 2 #3 Отговорено 2 Май, 2011 Да точно за този заграденият в червено тампон става дума .Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gum 2 #4 Отговорено 31 Май, 2011 И все пак аз не разбрах този тампон да ли е маслен или не благодаря и чакам отговор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gum 2 #5 Отговорено 3 Юни, 2011 Дааааа значи и вие не знаете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #6 Отговорено 10 Юни, 2011 На 6-та купе е маслен, разбрах защото се скъса и потече масло (едно такова воднисто) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gum 2 #7 Отговорено 11 Юни, 2011 На 6-та купе е маслен, разбрах защото се скъса и потече масло (едно такова воднисто) .Много благодаря колега. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #8 Отговорено 11 Юни, 2011 Купи си го нов. Не са толкова скъпи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове