Викитита 0 #1 Публикувано 1 Май, 2011 Здравейте,Може ли някой да ми каже за Хонда Сивик 2007 бензинов двигател 1,8 16V, при смяна на съединител необходимо ли е да сменя и маховикът!? Доколкото разбрах при дизеловия двигател вървят заедно Съединител и маховик! При тази така ли е?Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 1 Май, 2011 По-скоро не, ако съдим по Цък.R18A1 ли е мотора?П.П. От http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=2745417&highlight=clutch+flywheel+r18a1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #3 Отговорено 1 Май, 2011 (Редактирано) Ако е европейския(хеч) е R18A2Ако е американския или японския (седан, купе ) е R18А1Колегата( колежката) говори и за дизел, т.е по-вероятно е да става дума за хеча.На 1.8 е възможно да не се сменя и маховика, но в дилърските сервизи го правят по преценка Редактирано 1 Май, 2011 от mаrto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Викитита 0 #4 Отговорено 1 Май, 2011 (Редактирано) Мерси за инфото, но аз не знам кой от изброените от теб модели е колата, която аз гледам! Давам линк, ако може да ми кажеш нещо повече!? Колата е вкарана от Италия! Искам да знам за съединителя, защото ми е определящ фактор!http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11300638741011219&f1=details Редактирано 1 Май, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mаrto 42 #5 Отговорено 1 Май, 2011 (Редактирано) Колата е европейска, т.е R18A2. Карам същата 2008 година. За разлиака от дизела 2.2 тези рядко са за смяна на маховика.Според мен най-добре да я закараш в оторизиран сервиз - Бултрако , ЮбиКо , да и направят преглед.На пръв поглед от снимките: Има инсталирани афтермаркет ксенони, топката на скоростите е сменяна , с неоригинални джанти е, май са 18-ки.Проблемни места да гледаш:1. амортесьори и окачване2.помпа на съединителя,3.Касетата на педала на съединителя4. акумулатора 5. фабричната алармаЦената е добра според менУспех Редактирано 1 Май, 2011 от kytila 8. Ð�е цитирайте човека, който е непоÑ�редÑ�твено преди ваÑ� в Ñ�пиÑ�ъка Ñ� мнениÑ�. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Викитита 0 #6 Отговорено 1 Май, 2011 Много благодаря за изчерпателната информация! Наистина ще ми е от полза! Надявам се да е моята кола и да продължим да обменяме инфо!Приятна вечер.......))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове