Jump to content
archer

Здрави ли са скоростните кутии на Хонда

Recommended Posts

Здравейте,често в градски условия, заради постоянното оглеждане и т н ми се случва или да не добутна скоростния лост докрая или да пусна съединителя преди да съм вкарал лоста при което или се получава хъркане или скороста изкача.Всеки път си казвам, че това не бива да се случва повече ама ей го на днес пак ми се случи. Та въпроса ми е, как са скоростните кутии на хондите като цяло? Чупят ли се лесно и т н....Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми се случва чат-пат да изтърва втора и се излагам по светофарите :lol: . Теми за кутии колкото искаш, седни прочети.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останал съм с впечатление че са здрави :) поне на хонда де, аз всеки ден влизам в форума и щом до сега не съм забелязал тема за скапани скорости или са много здрави или аз съм кьорав. Е на давам пример, реших на жената да огледам за евтина и масова кола, загледах поло, влизам в техния форум и първата тема дълга 8 страници почва така: "Доиде ред и на моята скоростна кутия както на 99% от Поло......" Достатъчно с търсенето на ПОЛО :lol: А тва дето чат пат я изтърваш.... нема се плашиш след 1000 такива изръчквания може да вземат да влизат по леко скоростите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...