Jump to content
vrff

За Prelude 5gen...

Recommended Posts

Привет, от скоро обмислям да си закупя точно този автомобил, и искам да попитам хора които карат или са карали или с наблюдения относно разход, двигател, ходова част-бори ли се успешно с дупките какви са им дефектните и т.н. и кой двигател да избера?Извинявам се ако темата не е за тук или ако има такава тема (:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами за какъв двигател ти трябва да си решиш ,не мога да ги сравнаявам двата защото не съм бил собственик и на 2.2.Но мога да ти споделя за 2.0 или пo точно за f20a4 мотора ,не е капризен държи на натоварване нямал съм никакви проблеми с него ,при добра подръжка си и върви като за конете(133к.с.),малко е шумен поне за мен при високи скорости(причината е най вече ,че хонда не слагат мн шумоизолация) ,с около 100 на 5-та не се чува :)За разход при подържана кола ,градско ми дава 10л./100км. зимата повечко,това във Варна ,извънградско 7л./100км. може и по малко ако си мн. кротък За окачване и возия вози сравнително меко като за стабилноста си на пътя ,която поне за мен е очарователна :) ,за подръжка на окачване с по нашите пътища ще ти се налага ако си капризен да сменяш тампончета( аз си ги сменям като се понамачкат от дупки)иначе има какво да се изрежда, ако си по внимателен няма да имаш мн ядове, основния дефект на всяка кола по окачването са нашите дупки.Заводски дефекти не съм открил и да ти кажа няма и да открия :) единствената ми забелешка е шумоизолацията.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ф20А4 е перфектен,един недостатък лек,често им се запушва ИАЦВ-то,но е елементарно да се исчисти и оправи.От сега да знаеш да не се минеш с нов стъпков мотор за 80лв от някои маистор не виждал хонда.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗА ПРАВИЛАТА!

1. Преди да пуснете тема, използвате Търсачката! Много вероятно е това, което искате да разберете, да е вече разисквано.

2. Заглавията на темите е крайно желателно да са обяснителни, изчерпателни и в съответния раздел. Теми от вида "Вижте..." (или по-лошото "Vijte") ще бъдат директно модерирани! Примери за лоши заглавия са: "Помогнете ми", "Имам проблем", "HELP: PROBLEM", "ПОМОООЩexcl.gif!!!", "Molqvi kajete .......", "nqkoi znae li..." и т.н. Пример за добри заглавия са: "Търся ключалка за контактен ключ за АХ"

3. При пускане на нова тема опитвайте се да бъдете крайно изчерпателни, за да няма куп въпроси отдолу, отправени от други участници. Това е във Ваша полза.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...