Jump to content
crv-fan

Врати по поръчка

Recommended Posts

Знаете ли някъде да правят по поръчка изцяло стъклени врати ? Проблема е, че е огъната и не навсякъде могат да ги правят. Вратата е от трактор. Благодаря Ви!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От стъкло или стъклопласт?Ако е стъклопласт, в offroad форума, раздел УАЗ, коментираха, някаква фирма ( мисля, че в БГ ), която произвежда купета за УАЗ, изцяло от стъклопласт.Сори, от фибро стъкло е.Темата е "УАЗ купе от фибростъкло". В Царево ги правели, в завода за лодки.п.п. Съжалявам, че не мога да пратя директен линк. Покета не ми дава, има нещо бъгаво в Андроида.

Редактирано от Krasi-mir

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мисля , че е стъкло но пък знам ли... когато се счупи стана на малки парченца. Направих от плексиглас но стана много слабо и играе понеже е голяма площта на вратата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аааа, ти говориш само за стъклото, а не за цяла врата ?!?!?!Нямам идея, къде могат да ти направят извито стъкло, но можеш да пробваш с по-дебел плексиглас.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вратата е изцяло от стъкло на което е сложено уплътнението, няма нищо друго

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тогава търси стъклар. Ако си от София провери стъкларя на Княз Борис. Тръгваш от Пиротска по Борис по десния тротоар и се пада отдясно (мисля, че е между Симеон и травайната линия).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега.Незнам с каква сума си склонен да се разделиш за тази врата но, ако искаш да е като оригиналната трябва да се потготвиш за 4 цифрена сума. Това че е станала на парченца означава че е била от закалено стъкло. Закаляването не е нещо сложно но само когато става дума за плоско стъкло. В твоя случаи, стъклото първо ще трябва да се огъва във форма (която струва доста за да се направи .....от неръждавейка) а после да се закалява в друга форма (по- скъпа от първата)..........това е което знам аз, като нямам никакви претенции да съм спец в тази област и допускам че има и др. варианти.Продължавай да търсиш...Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди години търсих странично стъкло на прелюда по магазините нямаше и ходих при един в село старо оряхово краи варна тои огъваще и закаляваще стъкла сумата тогава беше 60 70 лв

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Провери в Аксаково, Варна, фирмата се казва Бул ит глас ООД. Те имат пещ за закаляване на стъкло и могат да огъват, стига да не е някоя изчанчена форма. Но най-добре им се обади да ги питаш - 052 76 30 82, 0887 420 368.Ако си от София виж фирма Кристиян Нейко-90 ООД и Клер-Д ООД, те също имат пещ за закаляване.В Пловдив са фирма Сарис ООД.Дано ти помогнат.

Редактирано от Niki_V

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...