crv-fan 3 #1 Публикувано 27 Април, 2011 Знаете ли някъде да правят по поръчка изцяло стъклени врати ? Проблема е, че е огъната и не навсякъде могат да ги правят. Вратата е от трактор. Благодаря Ви! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #2 Отговорено 27 Април, 2011 (Редактирано) От стъкло или стъклопласт?Ако е стъклопласт, в offroad форума, раздел УАЗ, коментираха, някаква фирма ( мисля, че в БГ ), която произвежда купета за УАЗ, изцяло от стъклопласт.Сори, от фибро стъкло е.Темата е "УАЗ купе от фибростъкло". В Царево ги правели, в завода за лодки.п.п. Съжалявам, че не мога да пратя директен линк. Покета не ми дава, има нещо бъгаво в Андроида. Редактирано 27 Април, 2011 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #3 Отговорено 28 Април, 2011 Мисля , че е стъкло но пък знам ли... когато се счупи стана на малки парченца. Направих от плексиглас но стана много слабо и играе понеже е голяма площта на вратата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4 Отговорено 28 Април, 2011 Аааа, ти говориш само за стъклото, а не за цяла врата ?!?!?!Нямам идея, къде могат да ти направят извито стъкло, но можеш да пробваш с по-дебел плексиглас. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #5 Отговорено 28 Април, 2011 Вратата е изцяло от стъкло на което е сложено уплътнението, няма нищо друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orlin 43 #6 Отговорено 1 Май, 2011 Тогава търси стъклар. Ако си от София провери стъкларя на Княз Борис. Тръгваш от Пиротска по Борис по десния тротоар и се пада отдясно (мисля, че е между Симеон и травайната линия). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tunyo 3 #7 Отговорено 1 Май, 2011 Здравей колега.Незнам с каква сума си склонен да се разделиш за тази врата но, ако искаш да е като оригиналната трябва да се потготвиш за 4 цифрена сума. Това че е станала на парченца означава че е била от закалено стъкло. Закаляването не е нещо сложно но само когато става дума за плоско стъкло. В твоя случаи, стъклото първо ще трябва да се огъва във форма (която струва доста за да се направи .....от неръждавейка) а после да се закалява в друга форма (по- скъпа от първата)..........това е което знам аз, като нямам никакви претенции да съм спец в тази област и допускам че има и др. варианти.Продължавай да търсиш...Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
николаи 3 #8 Отговорено 17 Юли, 2011 преди години търсих странично стъкло на прелюда по магазините нямаше и ходих при един в село старо оряхово краи варна тои огъваще и закаляваще стъкла сумата тогава беше 60 70 лв Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niki_V 269 #9 Отговорено 20 Юли, 2011 (Редактирано) Провери в Аксаково, Варна, фирмата се казва Бул ит глас ООД. Те имат пещ за закаляване на стъкло и могат да огъват, стига да не е някоя изчанчена форма. Но най-добре им се обади да ги питаш - 052 76 30 82, 0887 420 368.Ако си от София виж фирма Кристиян Нейко-90 ООД и Клер-Д ООД, те също имат пещ за закаляване.В Пловдив са фирма Сарис ООД.Дано ти помогнат. Редактирано 20 Юли, 2011 от Niki_V Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове