Jump to content
acc_f20b6

Хидравлично масло Английски Акорд

Recommended Posts

Здравейте,колеги :)Имам проблем с хидравликата на един английски акорд f20B6 98г.,губи ми масло и незнам какво да купя да и долея,докато ми остане свободно време да сваля рейката да я оправя.Моля за помощ от ваша страна :( Благодаря предварително на отзовалите се!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купи масло задъжително от Хонда ! аз така си прецаках рейката на Сивика като долях няква помия и от тогава стана мн мн по зле !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само от Honda!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех тия от Хонда, бре - маслото за ръчните скорости (MTF) - от тях, маслото за хидравликата - от тях. Незнам защо не кажат какви са спецификациите на въпросните масла и човек да си ги сменя спокойно. Каква е тази политика - от масла ли ще забогатяват, незнам :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хондата е една здрава и евтита кола и заслужава да и се сипе нещо качествено, още повече че се прави през много голям интервал от километри. Ако искаха да забогатяват щеха да задължат да се ползва примерно дв.фирмено масло,или филтри. Не от всичко трябва да се икономисва, кола душа няма,но щом е препоръчано е с цел и тя не е печалба,а гаранция че колата ти ще е безпроблемна. За задните тампони не препоръчват задължително оригинални, но опита ги е наложил и без това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...