Jump to content
ilbor1

проблем с врата на акорд

Recommended Posts

Здравейте колеги,имам един проблем със задната врата зад шофьора на Акорд 90г. СВ3,Ф20А5,проблема е че не може да се отвори нито отвън нито отвътре.Свалих кората на вратата лостчетата са си на място всичко изглежда наред,но няма отваряне.Моля,ако някои от вас е имал подобен проблем,нека сподели как се е справил.Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Правила ли ти е преди проблем вратата или от веднъж се е затворила и не се отваря.Аз имах подобен проблем за който мисля че има писано във форума.Мойта проблемна врата беше шофьорската,от време на време ми правеше проблеми като не се отваряше от първият път и накрая се затвори и така докато не я оправих.При мен се беше прецакала бравата и аз я смених и проблема се реши.При теб това че всичко изглежда наред нищо не значи,да нямаш подобен на моя проблем.Може разбира се да е и нещо друго успех в откриването и решаването на проблема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на задните врати има има едно копченце близо до ключалката детско заключване мисля че се казва ако се е прецакало може да е от него вратата се отваря само от вън

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...