Jump to content
paRADOx

Нещо за идната седмица

Recommended Posts

Понеже видях че се заформя интересна срещичка между няколко човека: EGocentric, Jivaka, murdera и др. в една тема, в която отдавна вече не пиша. Реших да отворя нова тема, за да се разберем и организираме, защото и аз искам да присъствам, и да се замеря с най-бързите Хонди в София. Така че, остава да решим: дата, час и място. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тя така и тази тема ще е валидна за всяка седмица :rolleyes: Може поне дати да си напишете.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пич моля те няма нужда от такава публичност ! затрий я тая тема като се разберем нещо щом ти се идва ще те уведомим и така Поздрави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е разликата в публичността на тази тема, от онази???!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оная отдавна е известна на google-a :rolleyes: а тази не е!П,П. Съжалявам ама не се сдържах :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми не просто не възнамерявам така или иначе да обявявам час дата и място в тема ;) така че няма смисъл от тази това имах предвид като се уговорим нещо с колегата ако искаш ще ти пиша и това е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ОК

Забулваме в тайна всичко.

Всичко ще става на ЛС. После ще качим видео, да се види кой - кого Публикувано изображениеПубликувано изображение

Ще дам стимул на всички които искат да си замерят с моят РЕКС. Днес съсипах на 3 пъти BMW 530i от тези по-новите модели 190 kW (258 PS). Ето точна копие на колата, чийто собственик не му се вярваше какво се случва Публикувано изображение :

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе долу кои се очаква да се гоним? И пишете кога ще сте свободни :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всяка вечер съм на линия.Пък и е по-добре да се видим в късните часове, така че изберете ден за събитието, а ще се разберем на ЛС за часа и мястото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо за утре вечер?Ще взема и гтеха да видим кой къде е ;) ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да си замеря моя РЕКС - с твоя, murdere. Пиши на ЛС да се разберем. С EGocentric и jivaka вече се пуснах и разбрах колко съм назад. Ще ми се сега да се пробвам срещу нещо по-нормално.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...