ocean 2 #1 Публикувано 20 Април, 2011 Здравейте.Проблемът ми е следния,след смяната на въпросната гарнитура тя пък взе че протече много повече от старата.Иняче почистих с кореселин и монтирах всичко чистичко.След седмица пак направих същото самоче намасах тъничко с КУРИЛ или н.т.Искара три дена и сега гледам че пак е протекла,малко но си тече.Дали данея залепя.Имам червен силикон на 300градуса но ме притесняват цедката и няколко тесни дупчици в соленоида,дане запуша нещоМислех че ще се оплатни без лепила и други плесканици,сепак гарнитурата е оригинал Хонда и за тези пари трябва да не теква още десет години но уви.Дали не бъркам нещо,вие как ги сменяте,някой да е лепил там със силикон? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1063 #2 Отговорено 20 Април, 2011 При добра оригинална гарнитура,трябва да монтираш без силикон.Аз съм го правил това няколко пъти и не протича.Сигурен ли си ,че тече от там,а не отгоре от тапата на разпределителният вал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #3 Отговорено 20 Април, 2011 (Редактирано) Гледах като беше свален соленоида и тапата над него е суха.Сутрин като запаля и го виждам как излиза масло от него. Редактирано 20 Април, 2011 от ocean Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ocean 2 #4 Отговорено 20 Април, 2011 Намазах със силикон и залепих витек джаджата.Утре ще паля и като покарам ще се види но ме съмнява да текне,най много да запуши някой от тези тесните маслени пътища. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове