Jump to content
civicgonemad

Търся магазини за части със интернет каталог

Recommended Posts

Колеги търся магазини със интернет каталози където мога да открия части за моята кола Honda civic д15б2 хеч 1992г за да мога да си направя по-добре сметка какво трябва да взема и колко ще ми излезе... Пробвах с Euro 07, но там е малко сложно... Благодаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай drive.bg, няма много части, но пък много лесно можеш да се ориентираш в него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най лесно е да пишеш на Евро07 къкво те интересува и Вин кода си :( Аз съм отправял запитване и веднага ми отговарят !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами как да се изразя... В Пловдив водещ магазин е "Самурай" , смея да кажа че частите които продават са наистина качествени, за 3 коли пазаруваме от там (2 Хонди и 1 Митсубиши)и все още не сме "изревали", но там цените са малко високи... За сравнение предни 1-2 дни купих от един колега от този форум гарнитура за капак(няма да кавам имена и марки да не стане реклама...) Тука такава е 32 лв, а от него я взех за 13+доставка около 18. Та интересуват ме най-вече цените... Каталожните номера са много и да си ги записвам ползата е малка. Евро 07 съм го дал за пример и макар, че много хора се оплакват аз не съм останал с лошо впечатление от тях. Просто каталога им или не работи както трябва или аз не мога да се оправя снего. В каталога на drive.bg не мога да открия моя двигател ;) .

Редактирано от CivicGoneMad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ето един сайт, на който попаднах случайно вчера, докато търсех нещо. Намирал съм го и преди, но го бях забравил. Не съм използвал услугите им и отзиви за качеството на продаваните части не мога да дам, но поне с каталога им се работи лесно и все ще ти е от полза.

Без да имам претенциите да разбирам, но може би твоята е тази (това е "educated guess", ти ще си я познаеш най-добре):

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не за всички части има цени, което може би означава, че тези без цени ги няма налични в момента. Но най-добре си се свържи с хората и питай, ако нещо те интересува.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@ CivicGoneMad - разбирам какво имаш предвид, като казваш че си си намерил гарнитура на половин цена, НО помисли от друга гледна точка. Тази гарнитура най-вероятно е дошла от общата поръчка на части от САЩ ==> от там идва разликата в цената, защото човека или я е дал на толкова колкото я е взел, или по-евтино. Тук в БГ, тази гарнитура идва на същата цена като тази, на която примерно ни идва на нас от обща поръчка, ама тия хора в магазина и те взимат заплати, плащат наем на помещения, използват служебен транспорт за превоз на частите и тн. Не съм аз този, който трябва да обяснява как стоят нещата икономически, но това е моята проста сметка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А кой е този твой колега от Пловдив? Да не е магазин NIPARTS?

Редактирано от CivicGoneMad

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега ползвай detali.ru . Пишеш номера на рамата и намираш оригиналния номер, после в търсачката на еврото и си готов. Можеш да пробваш и на елит кар онлайн магазина. Онлайн текдока е малко орязан, но върши работа.http://elitcar.innovasys-bg.com/eshop/Products.aspx?MultiView=0

Редактирано от Z-Ro

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...