civicgonemad 60 #1 Публикувано 17 Април, 2011 Колеги търся магазини със интернет каталози където мога да открия части за моята кола Honda civic д15б2 хеч 1992г за да мога да си направя по-добре сметка какво трябва да взема и колко ще ми излезе... Пробвах с Euro 07, но там е малко сложно... Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #2 Отговорено 19 Април, 2011 Пробвай drive.bg, няма много части, но пък много лесно можеш да се ориентираш в него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #3 Отговорено 19 Април, 2011 Най лесно е да пишеш на Евро07 къкво те интересува и Вин кода си Аз съм отправял запитване и веднага ми отговарят !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #4 Отговорено 21 Април, 2011 (Редактирано) Ами как да се изразя... В Пловдив водещ магазин е "Самурай" , смея да кажа че частите които продават са наистина качествени, за 3 коли пазаруваме от там (2 Хонди и 1 Митсубиши)и все още не сме "изревали", но там цените са малко високи... За сравнение предни 1-2 дни купих от един колега от този форум гарнитура за капак(няма да кавам имена и марки да не стане реклама...) Тука такава е 32 лв, а от него я взех за 13+доставка около 18. Та интересуват ме най-вече цените... Каталожните номера са много и да си ги записвам ползата е малка. Евро 07 съм го дал за пример и макар, че много хора се оплакват аз не съм останал с лошо впечатление от тях. Просто каталога им или не работи както трябва или аз не мога да се оправя снего. В каталога на drive.bg не мога да открия моя двигател . Редактирано 21 Април, 2011 от CivicGoneMad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #5 Отговорено 22 Април, 2011 Ето един сайт, на който попаднах случайно вчера, докато търсех нещо. Намирал съм го и преди, но го бях забравил. Не съм използвал услугите им и отзиви за качеството на продаваните части не мога да дам, но поне с каталога им се работи лесно и все ще ти е от полза. Без да имам претенциите да разбирам, но може би твоята е тази (това е "educated guess", ти ще си я познаеш най-добре): Не за всички части има цени, което може би означава, че тези без цени ги няма налични в момента. Но най-добре си се свържи с хората и питай, ако нещо те интересува. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 23 Април, 2011 @ CivicGoneMad - разбирам какво имаш предвид, като казваш че си си намерил гарнитура на половин цена, НО помисли от друга гледна точка. Тази гарнитура най-вероятно е дошла от общата поръчка на части от САЩ ==> от там идва разликата в цената, защото човека или я е дал на толкова колкото я е взел, или по-евтино. Тук в БГ, тази гарнитура идва на същата цена като тази, на която примерно ни идва на нас от обща поръчка, ама тия хора в магазина и те взимат заплати, плащат наем на помещения, използват служебен транспорт за превоз на частите и тн. Не съм аз този, който трябва да обяснява как стоят нещата икономически, но това е моята проста сметка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civicgonemad 60 #7 Отговорено 26 Април, 2011 (Редактирано) А кой е този твой колега от Пловдив? Да не е магазин NIPARTS? Редактирано 26 Април, 2011 от CivicGoneMad Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #8 Отговорено 27 Април, 2011 (Редактирано) Колега ползвай detali.ru . Пишеш номера на рамата и намираш оригиналния номер, после в търсачката на еврото и си готов. Можеш да пробваш и на елит кар онлайн магазина. Онлайн текдока е малко орязан, но върши работа.http://elitcar.innovasys-bg.com/eshop/Products.aspx?MultiView=0 Редактирано 27 Април, 2011 от Z-Ro Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове