Т.Иванов 8 #1 Публикувано 13 Април, 2011 Взех си лети джанти и като свалих тенекиените видях че шпилките са малко къси и като сложих лятата джанта гайката ми хваща на 2 резби Какво се прави при такова положение от Варна съм ако знаете нещо по темата помагайте! Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #2 Отговорено 13 Април, 2011 зависи от модела на летите джанти ако не са много дълбоки отворите шпилките няма да стигнат особенно ако са рязани.... Варянт смени шпилките с по-дълги Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #3 Отговорено 13 Април, 2011 Има и втори вариянт. Да се купят гайки кьдето влизат вьтре в джантата. Удьлжени са,но са по скьпи от нови шпилки. Новата шпилка е кьм 2-3 за 1 бр. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #4 Отговорено 13 Април, 2011 2 3 лв за брой и да си разглобиш колата. Ако можеш Ок, но ако не, не си заслужава.Смени джантите Кофти ако те кефят ама иначе се филмираш много за нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #5 Отговорено 13 Април, 2011 (Редактирано) На колко резби минимум трябва се навие гайката за да няма проблеми???? Във Варна от къде мога да си взема такива шпилки??? Редактирано 13 Април, 2011 от Т.Иванов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #6 Отговорено 13 Април, 2011 за да няма проблем според мен гайката трябва да влезе поне 7-8мм върху шпилката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #7 Отговорено 13 Април, 2011 за да няма проблем според мен гайката трябва да влезе поне 7-8мм върху шпилката! да съгласен съм това обаче трябва да максимума....Аз си мисля нещо от порядъка на 3 резби дали ще има проблем.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #8 Отговорено 13 Април, 2011 А гайката за тия джанти ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #9 Отговорено 14 Април, 2011 А гайката за тия джанти ли е? не не моята оригиналната за 13-ките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pep0 90 #10 Отговорено 14 Април, 2011 Е тогава как да стане работата я дай една снимка на джантата.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #11 Отговорено 14 Април, 2011 Ами купи си гайки за лети джанти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djudista 22 #12 Отговорено 14 Април, 2011 +1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #13 Отговорено 14 Април, 2011 Ами купи си гайки за лети джанти.Хехе, де да ставаше просто така. Има джанти, които просто без да се сменят орогиналните ни шпилки НЕ стават за Хондите. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове