Boreto 2 #1 Публикувано 12 Април, 2011 (Редактирано) Здравейте, Може доста от вас да са запознати с този проект. На мен лично много ми харесва и си пожелавам това да ми е следващата кола. B18c4 Block B16a2 head B16b Cams, Valve springs and retainers B18c Pistons,rods inlet and TB Buddyclub 0.5 HG Comptech Exhaust mani Hks panel Filter Twincore leads Apexi FC Standard Airbox 195bhp at the flywheel 160Whp http://www.ek9.org/forum/members-rides/13200-my-trip-chipwizards-car-finally-mapped.html Редактирано 12 Април, 2011 от Boreto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Street-warrioR 287 #2 Отговорено 12 Април, 2011 Колата е много хубава, но каква е целта на темата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Boreto 2 #3 Отговорено 12 Април, 2011 (Редактирано) Забравил съм да попитам, дали има някой колега от форума с подобен проект ?Интересува ме с каква гарнитура трябва да е?Блока чугун ли е или алуминиев на ризи? Редактирано 12 Април, 2011 от Boreto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1061 #4 Отговорено 12 Април, 2011 С този сетъп или поне подобен е Б16Б мотора.Гарнитурата е ОЕМ стандартна,блока алумин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #5 Отговорено 12 Април, 2011 на този сетъп на запад му казват poorman's type r потърси има мн неща изписани за това по щатските форуми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Boreto 2 #6 Отговорено 12 Април, 2011 (Редактирано) poorman's type r ...точно като за БГ Мерси много за отговорите, идеята е от различни мотори да се събере нещо с приличен резултат. Редактирано 12 Април, 2011 от Boreto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #7 Отговорено 12 Април, 2011 ще останеш много доволен от подобен сетъп Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове