Jump to content
Lubo

тониране на стъкла

Recommended Posts

Здравейте,колеги.Интересувам се от тониране на стъклата.Знае ли някой къде и горе-доло колко излиза това "удоволствие"?Става въпрос за София. Благодаря предварително ;):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.llumar.bg/ - това са хоратаКолко ще излезе, зависи от колата. Ако не се лъжа 6-та хеч, всички джамове без предния - около 90 лв.На един приятел Субару Форестър - около 200 лв, но това включваше пак всички прозорци (а те са много) + шибедаха (който е доста голям).п.п. Ако спестя от закуски и ги посетя преди теб, ще ти кажа точна цифра. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи какво фолио ще използват каква му е цената има и от 5лв има и доста по скъпо и труда разбирасе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мен ако ме питаш си купи американско фолио за 10 лева ролката и пред блока ще можеш сам да си ги тонираш :lol: Може да не стане от първият път но не се отказвай!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.llumar.bg/ - това са хоратаКолко ще излезе, зависи от колата. Ако не се лъжа 6-та хеч, всички джамове без предния - около 90 лв.На един приятел Субару Форестър - около 200 лв, но това включваше пак всички прозорци (а те са много) + шибедаха (който е доста голям).п.п. Ако спестя от закуски и ги посетя преди теб, ще ти кажа точна цифра. :lol:

колега,аз съм слагала същото фолио на 6-та ген.Слага ми го момче което работи директно с тази фирма за фолио.Затъмних всички прозорци без предния и ми взе 150лв.,много съм доволна от момчето как си свърши работата!Ако те нтересува мога да ти дам телефона му мисля,че брошурата ми се моташе някъде из нас! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...