Jump to content
jakiro

Adjustable Camber kit

Recommended Posts

на тази тема трябваше още на 2рата страница да се сложи ключът ама на......:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто може да дадеш информация по подробна защото не всички знаят че това са боклуци и когато се поръчва може да предложиш по доброото и ако ти откаже човек по скъпото и по добро тогава да даваш това.Просто може да дадеш информация по подробна защото не всички знаят че това са боклуци и когато се поръчва може да предложиш по доброото и ако ти откаже човек по скъпото и по добро тогава да даваш това.цък в твоя сайт няма дадена и по скъпа оферта за да ми спориш с това

Всичките ми клиенти знаят, че има евтин вариант има и качествен вариант .Знаят цената на едното, знаят цената и на другото.

А колега защо не се замисли върху цената (след като оригинални наближават тази сума).. имаш интернет .. защо не се разрови да видиш цени на скънк2, д2 и да разбереш какво купуваш за тази цена..(мислиш ли че ако се беше оръсил още 200лв) щеше да е гаражна изработка ... в интернет си намерих и как да си вържа еку-то кой кабели да режа, кой с кой да свържа и бях пуснал тема в форумА но никой не ми писа.. когато човек има желание намира и начин..нищо лично към двете страни, просто мое мнение...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре,Сега не мога да разбера какво го ядете Ачо? Гаранция на части трудно се дава, а на тия е-бейски части съвем. Гаранция се получава от оторизиран дилър след монтаж в квалифицаран сервиз:) Частите се вижда, че са счупени но при какви обстоятелства? Кой ги е монтирал? Държа да подчертая, че с Ачо съм комуникирал веднъж на лични с питане за калник. Отговори ми, че няма читав. Естесвтено му се извиних да притеснението/нали чат пат има части втора ръка и за това го попитах/. Отговора му беше" Не се извинявай, просто попитай". това говори, че е свестен човек. Щом не е дал гаранция предполагам е обяснил, че тия части не са от най-качесвените. Сериозните търговци винаги казват- имам това, това и това. И ако знаят препоръчват някоя фирма, обикновенно на средна цена. Само нз защо си играете по важните елементи на автомобила и то с незнайни чаркаляци :o Идеята ако му е била на човека да си купи най-евтиното и ако му хареса като се строши да купи качествено, което е тъпа логика при положение, че може да ти падне колелото обяснява ситуацията. НО ЗА МЕН ДА СИ КУПИШ НАЙ-ЕВТИНОТО И ДА РЕВЕШ ПОСЛЕ ПРЕЗ 3ТО ЛИЦЕ Е ТЪПО И ДЕТИНСКО:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От къде тръгна тая тема и къде стигна? Уж иска да пита, пък после почва да храни...Ангел го познавам лично, и знам че е много точен човек. Познава го и половината форум. @jakiro нищо лично, но в момента негативите не се трупат върху Ачо, а върху теб. Колегата, като не е доволен защо не пусна темата той?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре,Сега не мога да разбера какво го ядете Ачо? Гаранция на части трудно се дава, а на тия е-бейски части съвем. Гаранция се получава от оторизиран дилър след монтаж в квалифицаран сервиз:) Частите се вижда, че са счупени но при какви обстоятелства? Кой ги е монтирал? Държа да подчертая, че с Ачо съм комуникирал веднъж на лични с питане за калник. Отговори ми, че няма читав. Естесвтено му се извиних да притеснението/нали чат пат има части втора ръка и за това го попитах/. Отговора му беше" Не се извинявай, просто попитай". това говори, че е свестен човек. Щом не е дал гаранция предполагам е обяснил, че тия части не са от най-качесвените. Сериозните търговци винаги казват- имам това, това и това. И ако знаят препоръчват някоя фирма, обикновенно на средна цена. Само нз защо си играете по важните елементи на автомобила и то с незнайни чаркаляци :o Идеята ако му е била на човека да си купи най-евтиното и ако му хареса като се строши да купи качествено, което е тъпа логика при положение, че може да ти падне колелото обяснява ситуацията. НО ЗА МЕН ДА СИ КУПИШ НАЙ-ЕВТИНОТО И ДА РЕВЕШ ПОСЛЕ ПРЕЗ 3ТО ЛИЦЕ Е ТЪПО И ДЕТИНСКО:)

прав си колега... за 100лв бегачка не става... имаме си доста примери тук в форума наръсили няколко хиляди и ето пак им се чупят колите.. само че момчетата не казват абе да та е..а що ми каза да си укрепя ризите с шпилки а не с блок гард ..... ми защо- ам защото момчето явно е пробвало и с блок гард и с тия шпилкии ли са винтове, но отговора за колата си го е знаел.. за големии диви коне еми дъртън и айде после лудите коне в конушнята.всекйии си прави компромиси донякаде....но после всичко излиза двойно.... затова аз препоръчвам само най най... може да нямаш кинти на момента за нещо качествено, по добре изчакай 2-3 месеца... отколкото да купиш 2-3 гаражни изработки за сметка на нещоо единчно но качествено..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все още не разбирам дали вие сте му поръчали частите от ибей или сте му ги поръчали, защото ги е продавал в неговия сайт.

Ако сте му казали: "ейтам в ибей видяхме едни носачи, колко ще ми излезе да ми ги докараш ? " Въобще нямате право да му държите НИКАКВА сметка. Ти може да му кажеш да ти докара ла*но и после да му пилиш на главата що ти е донесал ла*но .....

Ако сте ги купили директно от него: " В твоя сайт има едни носачи искаме 2 от тях!" Тогава Founder трябва да си носи отговорност за нещата, които продава лично и печели от това че ги е продал, а не че ги е доставил ! Никой не е длъжен да следи кое къде се продава и от къде го е взел и кое колко е читаво :) Отговорността за това я носи продавача!

Разберете се как е случая и виновния да си поема вината (без значение коя от двете страни).

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега пазарувал съм от Ачо и съм повече от доволен :rolleyes: Момчето е търговец а не производител.Дали ще купиш дадена част от него или друг търговец резултатът ще е същия :tooth: ако производителя е същия :lol:Нека бъдем по толерантни ,в България всеки плюе не по този които трябва :D Най лесно е да обвиняваш някого без да се опиташ да разбереш причината.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...