Jump to content
Т.Иванов

Цени на части за Д14а4

Recommended Posts

Малко предистория Колицата ми започна да пуши след което се наложи да я отворим... След като я отворихме излязоха лагери гумички и сегменти гарнирури... От Варна съм и въпроса ми е колко биха ми излезли тези части и за какво трябва да се подготвям?????Като моля за по конкретни неща а не от сорта 1000 или 1500 лв. Благодаря предварително:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами ако питаш конкретно ще ти се отговори конкретно. Лагери кои - основни или биелни и какви NDC, King, ACL? Сегменти какви - стандартни или ремонтни коя марка NPR, RIK или нещо друго? Гарнитури кои по-точно? Ремък - какъв? Вложки - какви?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами колега ако разбирах толкова нямаше да питам :rolleyes: Кажи ми цени за всичко за коя фирма не мога да кажа'защото незнам как са с качеството,за гарнитурите тази на главата и картера за лагерите и двата вида.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ориентировъчни цени:биелни лагери - 40-45 лвосновни лагери - 50-55 лвсегменти - 100 лвгарнитура картер - 15 лвгарнитура глава - 60 лввложки ако трябват - 2 лв на бройкаТия ги казвам по спомени навсякъде е различно. Най-лесно правиш списък с майстора и тръгваш да обикаляш и питаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отговорите! При мен нещата се развиха към 420лв за части (основни и биелни лагери,гарнитури-клапани,глава и картер,вложки сегменти,маслен филтър,масло и бензинов филтър)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

-сегменти STD - RIK - 150,00 лв. -лагери основни - STD - TAIHO - 60,00 лв. -лагери биелни - STD - NDC - 55,00 лв. -лагери аксиални - STD - NDC - 38,00 лв. -гарнитура глава - NIPPON MOTOR GASKET -72,00 лв. -гарнитура капак клапани - NIPPON MOTOR GASKET -22.00 лв.-гарнитура капак клапани + О-пръстените за свещите - NIPPON MOTOR GASKET -40,00 лв. за теб.-гарнитура картер - 28лв.-ремък ангренажен - SUN -60,00 лв. -ролка - KOYO / NSK -62,00 лв. -ремък алтернатор - BANDO -16,00 лв. -ремък хидравлика - BANDO -16.00 лв. -ремък климатик - BANDO - 16,00 лв.-гарнитури смукателен и изпускателен- 32 лв.-гумички на клапаните 70 лв.-шлайфане на главата препасване на клапани-176 лв.Ремонта е направен преди 2 седмици .Частите са поръчани от САЩ чрез колега от форума.Може да си вземеш и по евтини китайски ментета по магазините в БГ но ти си решаваш.Още веднъж благодаря на Ачо и Киро :)

Редактирано от fly-boy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...