Т.Иванов 8 #1 Публикувано 8 Април, 2011 Малко предистория Колицата ми започна да пуши след което се наложи да я отворим... След като я отворихме излязоха лагери гумички и сегменти гарнирури... От Варна съм и въпроса ми е колко биха ми излезли тези части и за какво трябва да се подготвям?????Като моля за по конкретни неща а не от сорта 1000 или 1500 лв. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #2 Отговорено 8 Април, 2011 Ами ако питаш конкретно ще ти се отговори конкретно. Лагери кои - основни или биелни и какви NDC, King, ACL? Сегменти какви - стандартни или ремонтни коя марка NPR, RIK или нещо друго? Гарнитури кои по-точно? Ремък - какъв? Вложки - какви? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #3 Отговорено 8 Април, 2011 Ами колега ако разбирах толкова нямаше да питам Кажи ми цени за всичко за коя фирма не мога да кажа'защото незнам как са с качеството,за гарнитурите тази на главата и картера за лагерите и двата вида. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wyvern 382 #4 Отговорено 8 Април, 2011 Ориентировъчни цени:биелни лагери - 40-45 лвосновни лагери - 50-55 лвсегменти - 100 лвгарнитура картер - 15 лвгарнитура глава - 60 лввложки ако трябват - 2 лв на бройкаТия ги казвам по спомени навсякъде е различно. Най-лесно правиш списък с майстора и тръгваш да обикаляш и питаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #5 Отговорено 9 Април, 2011 Благодаря за отговорите! При мен нещата се развиха към 420лв за части (основни и биелни лагери,гарнитури-клапани,глава и картер,вложки сегменти,маслен филтър,масло и бензинов филтър) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #6 Отговорено 10 Април, 2011 (Редактирано) -сегменти STD - RIK - 150,00 лв. -лагери основни - STD - TAIHO - 60,00 лв. -лагери биелни - STD - NDC - 55,00 лв. -лагери аксиални - STD - NDC - 38,00 лв. -гарнитура глава - NIPPON MOTOR GASKET -72,00 лв. -гарнитура капак клапани - NIPPON MOTOR GASKET -22.00 лв.-гарнитура капак клапани + О-пръстените за свещите - NIPPON MOTOR GASKET -40,00 лв. за теб.-гарнитура картер - 28лв.-ремък ангренажен - SUN -60,00 лв. -ролка - KOYO / NSK -62,00 лв. -ремък алтернатор - BANDO -16,00 лв. -ремък хидравлика - BANDO -16.00 лв. -ремък климатик - BANDO - 16,00 лв.-гарнитури смукателен и изпускателен- 32 лв.-гумички на клапаните 70 лв.-шлайфане на главата препасване на клапани-176 лв.Ремонта е направен преди 2 седмици .Частите са поръчани от САЩ чрез колега от форума.Може да си вземеш и по евтини китайски ментета по магазините в БГ но ти си решаваш.Още веднъж благодаря на Ачо и Киро Редактирано 10 Април, 2011 от fly-boy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове