The end 2 #1 Публикувано 6 Април, 2011 Здравейте.Случи ми се нещо странно колата беше на охраняем паркинг за една нощ и към 4 часа вечерта се е вклучила алармата и е свирила до сутринта.След като отидох акомолаторът беше паднал ,а охраната каза ,че се е задействала сама. Та вапросат ми е вазможно ли е да се задейства сама алармата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rothmans101 3 #2 Отговорено 6 Април, 2011 Малко странен въпрос но ще ти отговоря,да възможно е,всичко зависи от това как е настроена,моята е с три позиций на чувствителност тоест на позиция 1 се включва само при лек допир а на 3 дори да я риташ не се включва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #3 Отговорено 6 Април, 2011 Естествено, че е възможно колега, за евтините аларми даже е "задължително" или въпрос на време. От доста години имам наблюдение. Колега Ротманс, добре е да правим разлика между допир и удар. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Кумчо Вълчо 1 #4 Отговорено 6 Април, 2011 (Редактирано) Начини да ти се вкл. алармата много...Ето няколко варианта: Индикаторите на вратите да са дали на късо и да си мисли че има отворена врата.От вибро сензора... От обемния датчик иии друго не се сещам за момента п.п. За датчиците на вратите знам от опит... при влажно време или дъжд даваха късо. Заиграх се със силикона и сега нямам проблеми Най вероятно е от вратите, ако е било влажно времето...ама мина времето в което познавах на боб Редактирано 6 Април, 2011 от Кумчо Вълчо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The end 2 #5 Отговорено 6 Април, 2011 Моля да ме извините за невежеството колеги и сам ви благодарен за барзите отговори на вапросат ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Felix 13 #6 Отговорено 6 Април, 2011 Колега, ето една аларма , с която няма да съжеляваш. (стига да ти я монтират сръчни ръце!)ЦЪК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The end 2 #7 Отговорено 6 Април, 2011 Офертата наистина звучи добре.А какво е двоен динамичен код и за какво служи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stefan Milev 46 #8 Отговорено 6 Април, 2011 Принципно, за динамичен код, се има предвид, че когато дистанционното се "представя" пред алармата (управлява), това става със код в началото на цикъла, ако при всяка команда подадена от дистанционното кода се променя, то това е динамичен код. Идеята на това нещо е, да не може да се прихване идентификационния код на дистанционното и друго такова да управлява алармата ти за да ти откраднат колата например. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
The end 2 #9 Отговорено 7 Април, 2011 Благодаря за инфото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове