Jump to content
4ushi

ФИЛМ за Хонда по Discovery channel

Recommended Posts

Колеги преди малко даваха филм за Хонда и по точно за мотоциклетите на Хонда. За пръв път го гледам и останах много впечатлен и още по горд, че представлявам една мижава част от гения и упоритоста на един човек без образование : г-н Сойчиро Хонда :rolleyes: . Надявам се и други да са го гледали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да колега гледахме го! :rolleyes: Даже колегата Трънчо беше така добър да пусне тема тук, за да може и ние да го видим, а не след това! :cool: Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изтрих темата, но явно има интерес и след филма. Лично останах леко разочварован - започва с 20 минути история, иновации, успехи... И изведнъж оп, 40 минути за ония туристически мотор. Нито дума за Ф1 и четириколесните тромбовачки (ако чак толкова нямаха с какво да заъплнят последния половин час..) Намерих го в "титубата", ако все пак някой иска да го гледа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Mepcu

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами и на мен ми се искаше да пиша преди филма , но като погледнах колко е часът се отказах ,а и ми се гледаше толкова, че не ми беше до писане. Предполагам че ще го повторят , но пък и щом го има в тубата още по добре. И аз очаквах да е свързан и с колите , но все пак си беше добър филма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тва филмче го въртят от доста време по Дискавъри заедно с други мотолегенди като Сузуки,дукати и др

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз го гледах!Много е добър филма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се има предвид, че предаването се казва "Twist the throttle", съответно е за мотори... не знам защо очаквате да дават за коли :DИ въпреки това е много добро :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...