Jump to content
Dominiko

Как да си повдигна спойлера на задната врата

Recommended Posts

Абе разбрах, че може да се повдигне задния спойлер , слагало се някаква планка и изглеждало по -добре.Искам от вас да ми помогнете със снимков материал, аз намерих доста снимки, ама като не знам какъв е ефеката и не мога да разбера кое е това което търся.Също така искам да ми помогнете с обяснение как да го сваля, повдигна и от къде да почна, гледам го отзаде като голям камък и не мога да вдяна, малко съм ограничен от към техническа мисъл.Благодаря за вниманието. :)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като за начало отваряш багажника и сваляш кожено-пластмасовата лайсна дето е от вътрешната страна под споилера - на щипки е, така че внимателно подпъхни нещо и после внимателно дърпай, за да не счупиш нещо. Споилера се държи на 4 болта, два са под тази лайсна(по 1 от всяка страна), другите два са до пантите: http://i23.photobucket.com/albums/b379/Macca323/15032010175.jpg?1301557462. Имаше и нещо като щипка в средата. Като ги развиеш, затвори багажника и с помоща на някой, или сам, леко почваш да повдигаш - ти ще усетиш къде е щипката, Остава да разкачиш буксата за стопа и снадката за пръскалката на чистачката и споилера е свален.Предполагам искаш да се получи нещо такова: http://i1012.photobucket.com/albums/af245/glanza-boy-ste/Picture011.jpg?1301557140Просто е. Намираш си някакви по дебели шайби или федерки или просто парче тръба с подходящ диаметър - вътр. и външен и подходяща дължина (според това колко искаш да е вирнат и ги подлагаш на външните болтове (тези, които стоят от към теб като застанеш зад колата с лице към споилера). Трябва да сложиш по дълги болтове естествено. После сглобяваш и си готов!Имай предвид че ще остане отворена фуга между стъклото и черната пластмаса на която е стопа! Може да помислиш как да решиш този проблем.П.С. Докато търсих нагледни снимки, попаднах на тема в UK форум в която автора пише че е ползвал гайки, вместо предложените от мен "дебели шайби или федерки или просто парче тръба", така че това също е вариант, и то доста добър - просто две гайки със същия размер като болтовете. Ето снимките от неговата тема:BEFOREhttp://i1198.photobucket.com/albums/aa445/fahadl786/IMG_0702.jpgAFTERhttp://i1198.photobucket.com/albums/aa445/fahadl786/IMG_0703.jpgOVERALLhttp://i1198.photobucket.com/albums/aa445/fahadl786/0a48b1f7.jpg

  • Нагоре 4

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все едно чаках ти да ми отговориш, евала:) Не че нещо ама много добре си го обяснил, чак аз те разбрах.Мерси Зарик помогна ми доста :cool: Поздрави.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...