каловас 77 2 #1 Публикувано 29 Март, 2011 (Редактирано) Здрявейте ,колеги моля помагайте,днес валя много дъжд,слязах че колата нещо мигаше аварийни, неможах да я отключа с дистанционното,влизам вътре ,немога да я запаля не върти никакъв звук,Какво да правя,Имаме бебе и колата сега често ми трябва.Помагайте Редактирано 29 Март, 2011 от каловас 77 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #2 Отговорено 29 Март, 2011 Акумулатор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
каловас 77 2 #3 Отговорено 29 Март, 2011 Акумулатор.да ще го проверя утре,може ли така изведнъж да издумка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #4 Отговорено 29 Март, 2011 Може случвало ми се е много пъти, последно преди три дни с едно митсубиши колт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
каловас 77 2 #5 Отговорено 29 Март, 2011 Може случвало ми се е много пъти, последно преди три дни с едно митсубиши колт.да не е нещо от тъпата аларма,или имобилайзера свети си таблото вътре всичко само алармата няма живот в нея Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #6 Отговорено 29 Март, 2011 А алармата работи с ток . п.с. Не цитирай последното мнение, ще ти се карат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
каловас 77 2 #7 Отговорено 29 Март, 2011 Ами благодаря,утре като спре да вали ще я пробвам да я запаля дано да е акумулатора,нов и сме готови. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #8 Отговорено 30 Март, 2011 А стартера върти ли че да обвиняваш АКУ? ако алармата се е скапала заради нея може да не запалиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
каловас 77 2 #9 Отговорено 30 Март, 2011 днес запалих сутринта закачих си акумулатора и стана,сега не пускам алармата и ще видим дали ще направи пач. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове